[IMG][/IMG] Yukarı kırsa iyiydi....
Originally Posted by Akadian 6.97 üzeri trend devam eder. Altında bozulur. Çok net. Stop olmak isteyen olabilir. Ya da bekler mart mahkemesine kadar. Saniyede 5 yazı geliyor artık sakin yahu Sent from my iPhone Ustad affina siginarak aselsan aldinmi yarinimi bekliyosun
Kozaa hacim, bugünde şu an 194 milyon TL ye yaklaştı.....hem de bu formasyonlarda...adamlar traşlama uzmanı.. ....
Originally Posted by guvenerg Yav nerden tahmin ediyorsunuz bu hurafeleri arkadaş kağıdı tekniğe uyduruyorlar hepsi bu ne hurafesi arkadaşım hissenin 22 kasım ve 23 kasımdaki hareketini yazdım.
enseli kararmayın beyler
Originally Posted by Markazit Ustad affina siginarak aselsan aldinmi yarinimi bekliyosun Bir parca aldim. 25.90 ikinci parca. 26.50 uzeri kapanista fullerim insallah. 25.90 a degip doneydi guzel olurdu. Gerci 24.70 de gapi varmis hissenin. Aselsan sevmez bosluklari. Diger topikten yatirimci soyledi Sent from my iPhone
Originally Posted by IPMAN Adamsin eyvallah hocam. Garantisine senin ya. Aldikca dusuyor hisse. Gunluk grafigini pek begenmedim zaten. Bakalim ne olacak. Sent from my iPhone
Forum Rules
Yer İmleri