Ziraat portföy sayfasını yenilemiş. Her gün, gün sonu fiyatları açıklanıyordu şimdi yok, iyileştirme yapacakları yerde geriye gitmek![]()
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Bizde çareler tükenmez
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/fiyatlar-ve-oranlar
Fon fiyatlarına tarih değiştirerek bakabilirsiniz
Teşekkürler, umarım bunu da bozmazlar.
Portföy sitesinde 23.09.2020 tarihini seçmemize izin yok. Hangi aklı evvel düşünüp yaptı ki.
https://www.ziraatportfoy.com.tr/tr/...ormans-tablosu
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Merhaba arkadaşlar fonlar konusunda birkaç sorum olacak şimdiden teşekkür ederim,
Eurobond fonlar arasında tercih yapmak gerekirse hangisini seçmeliyiz?
Likit fonlara hangi fon daha avantajlı?
Saygılar
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.
Endekste 1060-1120 arası konsolidasyon sürüyor, belirgin temel değişiklik olmadıkça bir süre devam edip yukarı hareketleneceğini düşünüyorum hala.
usdtry 7.50'yi geçtikten sonra beklenen 7.80 yürüyüşünü sürdürüyor. 7.80 güçlü bir pivot olacaktır.
Uzun dolar kontratlarımın dörtte biri kaldı, yarın onları da komple kapatacağım, ppk'ya bir bakalım.
halkbank bankalar arasında dahi en düşük pd/dd ile işlem gördüğü ve son 3 haftadır takasta ve hacimlerde bir akümülasyon gördüğüm için dün kontratını almıştım. 6 liralara kadar taşıyor olacağım. fincen skandalı gibi mevzular var ama artık en kötü fiyatlandı düşüncesindeyim.
yarın sua ve eib fon ekleyeceğim portföye bir miktar. (bugün mac aldım yine az miktar )
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Merhaba,
Bu forumda hemen yan topicte Sn. Yuji'nin toplu halde tabloları var. Ya da tefaştaki getiri bilgileri çok yardımcı olabilir.
Eski adıyla likit fon, şimdiki adıyla para piyasası fonlarında kendi kategorilerinde uzun süredir en iyi gidenler fil ve anl. Son 1-2 aydır upp ve ppz bu ikiliyi zorlamaya başladı performansta. Ama yıllıkta , mevduat karşılığı değerinde, en iyi olanlarla en kötü olanlar arasındaki fark nadiren 2-3 puanı aşıyor. Başarı diyince büyük beklentileriniz olmasın. ( ben fil taşıyorum )
Eurobond fonları içinde yerli bond taşıyan, yabancı bond taşıyan, daha kısa vadeli bondlar taşıyan daha uzun vadeli taşıyanlar var. 2-3 yıllık süreçte bu fonlar arasında getiri farkı çok olmamasına karşın, daha uzun ve riskli ülkelerin bondlarını taşıyan bazı fonlar günlük getirilerde fazlaca volatil olabiliyor. Ülke riski cds, usdtry kuru gibi bir çok değişkenden etkileniyorlar.
Ben biraz daha sakin hareket eden, daha az günlük sapmaları olan ıpv ile daha agresif, volatil ve uzun periyotlu bond taşıyan dbh ikilisini sepet olarak taşıyorum.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sayin hellistheothers,
Eurobond fonlarini agresif ve sakin diye kategori etmek yerine Türk(IPV) ve Yabanci(TDG) borclanma araclari seklinde ayirmak daha iyi bir cesitlendirme olmaz mi?
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri