Sayfa 486/919 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    abi neden kavga yaratacak şekilde yazılıyor anlamıyorum ...illaki birinin yanında olmak zorundamıyım.... eleştirimde bu benim..
    Ee
    Sen başlattın.
    Aracı kurum adamı suçlaması ile

yetermi yetmezmi, devammı ,tamammı,kendini nasıl mutlu hissedersen öyle hareket et

3. 6.80 den beri burada yonca paylaştım tahta son paylaştığım teknik yorum arkada 10.51 bana çıktı yonca pazarladığımı yazdı buraya neden ALGI şimdi söz uçar yazı kalır tek tek arka sayfalarda graf ve hedefler mevcut benim oyunum belli Kar al aşağıdan yerine koy kar al aşağıdan yerine koy .Dün sn bear bull söylediği gibi herkesin yoğurt yiyişi farklı .

Grip aşıları hep bir önceki mutasyona göre yapılır.
    Bir sene sonraki virüs başkadır,aşı bir öncesine göre yapılmıştır.
    O yüzden çoğu kez aşıda yaptırsan grip olursun

5. aşı çözüm olacaksa yeni dünya düzeni ne demek oluyor, açıklar mısınız bana..açıklayamazsınız..çünkü borsadan başka düşünceniz yok

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    aşı çözüm olacaksa yeni dünya düzeni ne demek oluyor, açıklar mısınız bana..açıklayamazsınız..çünkü borsadan başka düşünceniz yok
    abicim hadi ahaber'e devam et... boşa germe milleti... burada eğitimli, görmüş geçirmiş insanlar da var eminim saçma sapan yazılarını görüp benim gibi mideleri kalkıyordur...

7. Çinden 50 milyon doz aşı gelecekti..ne oldu..neden 10 da 1 ine düştü..eee faydası olmayan 50 milyon dozu ne yapacaksınız değil mi.

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Çinden 50 milyon doz aşı gelecekti..ne oldu..neden 10 da 1 ine düştü..eee faydası olmayan 50 milyon dozu ne yapacaksınız değil mi.
    bir cacık bildiğin yok boş atıp durma git kendine sayfa aç orada ver veriştir..!!!
    diyorum ya sana o aşı işe yaramazsa o makineye bağlandığında keşke birşey bulsalar diye iç geçireceksin...!!!
    zor tutuyorum kendimi..senin gibi tiplere

Sayfa 486/919 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •