Sayfa 486/1003 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    23-03-2021 14: 48

3 banka alacak olsanız hangilerini alırsınız. Biraz boşta para var. Spot için diyorum.

Halis Bey şöyle yazmış : yesile hasret kaldik sabah kirmizi aksam kirmizi iyice sinir bozmaya basladi bu is..sabaha bisiler cikmazsa dolar gevseyecek gibi duruyor

Ben ise alıntı yaparak : Halis Bey, asla ümidini kaybetme. Çünkü ümitler kaybedilince para kazanmanın da anlamı yok oluyor. Yıpratmaya değmez. Hatta hiç ekrana bakma uzun süre. Ekran izlemek insanı yıpratıyor.

26.03.2021 Saat: 22:51
    Ben aslında düşüşleri alım fırsatı olarak kollarım. 1700 üstünde sattık 1500-1600 arasında kapandık. Ama ilk tabandan değilde 2. tabandan (işim vardı izleyemedim maalesef) long olabilseydik iyiydi. Bugün biraz mal aldık. Ben karlı kapatacağıma eminim. Belki biraz bekletir ama karlı kapatırım. Poz %20.

26.03.2021 Saat: 16.09
    Bozkurt : Nisan sonu 1800 dediydi, artık haftaya Rallinin başlaması ilazım
    Şuan 1378
    Hedef gerçekleşirse kaç puan ediyor

26.03.2021 Saat: 16.16
    Ben : 400'E razıyım. Küsürat sizin olsun.

26.03.2021 Saat: 16.09
    Bozkurt: Bende razıyım, küsürat palanın olsun
    Bu sefer masadan zamanında kalkalım abi, yoksa hep masada kalıyoruz olmuyor
    Depoyu yeterince doldurduk, artık ralliyi bekliycüük
    gel ralli gel
    çok bekletme bizi

Bozkurt Doğru yoldaymışsın o zamanlar. 1288 leri gördükten bir kaç gün sonra 1800 lerden bahsediyoruz. Ben 400 yeter diyorum bana.
    Ben ralli olmaz demedim ki abi, tek sıkıntı şu
    Ralli başlayınca terste kalıyoruz bi şekilde, ben onu çözemiyorum.
    Nasıl malları kaptırdık halen anlamış değilim.
    Neyse artık yabcak bişii yok, borsada fırsatlar hiç bitmiyor, bir sonraki tura kaldık artık nerden döner bilinmez
    çoook uzuncu olduk
    hamal gibi iki üc ay şort taşıycaz.

Arkadaşlar zaten sürekli uyarısını yapıyor, şort için henüz hiç emare yok, hadi biz şort açıyoruz deliyik
    başkaları niye şort açıyor onu da anlamıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ciddi yazmak gerekirse şu an herhangi bir emarenin E si yok satış için.

Pasta vb.. de genellikle illüzyon, ama şu kesin ki ky ağırlıklı short, veya short taşıyan ky var diyelim.

Spot piyasa BENCE mart ayından beri çok ucuz, tüm dünya borsaları rekor üstüne rekor kırarken durum normal değil.

Enflasyon varsa, reflasyon (yeniden değerleme?) de olmalı. Enflasyon var diye şirketler 1 fk ile işlem görecek diye bir olay yok.

Hareket eski ralliler gibi, x30 başladı.

Tepeye gelince şortlamana bin kez fırsat verir, konsolide olur mal dağıtır.

Boşa para yakmaya gerek yok...
    Bak bu geldiğin noktayı hiç unutma...İleride aynı hataya düşme. Bu tür güçlü hareketler yılda 1-2 kez olur..Zaten asıl para kazancı ya da kaybı da bu dönemde oluşuyor..Gerisi idman olsun, hareket olsun diye yapılan işlemler.

Bence short açmamayı başarı olarak görmek bir yana, bu harekette long olamamak da bir o kadar başarısızlık. Acı, ama gerçek.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben ralli olmaz demedim ki abi, tek sıkıntı şu
    Ralli başlayınca terste kalıyoruz bi şekilde, ben onu çözemiyorum.
    Nasıl malları kaptırdık halen anlamış değilim.
    Neyse artık yabcak bişii yok, borsada fırsatlar hiç bitmiyor, bir sonraki tura kaldık artık nerden döner bilinmez
    çoook uzuncu olduk
    hamal gibi iki üc ay şort taşıycaz.

Arkadaşlar zaten sürekli uyarısını yapıyor, şort için henüz hiç emare yok, hadi biz şort açıyoruz deliyik
    başkaları niye şort açıyor onu da anlamıyorum
    Onlarda deli demekki abi

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bak bu geldiğin noktayı hiç unutma...İleride aynı hataya düşme. Bu tür güçlü hareketler yılda 1-2 kez olur..Zaten asıl para kazancı ya da kaybı da bu dönemde oluşuyor..Gerisi idman olsun, hareket olsun diye yapılan işlemler.

Bence short açmamayı başarı olarak görmek bir yana, bu harekette long olamamak da bir o kadar başarısızlık. Acı, ama gerçek.
    Daha ne long olalım abi bacakları sokmadım bi longa... Endeks long değilim ama hisse bazlı aefes, dohol (spota ek), bi dünya mal taşıyoruz. Karşısına endeks şort koymak istemekte çok haklıyım bana göre.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Daha ne long olalım abi bacakları sokmadım bi longa... Endeks long değilim ama hisse bazlı aefes, dohol (spota ek), bi dünya mal taşıyoruz. Karşısına endeks şort koymak istemekte çok haklıyım bana göre.
    Full mal+endeks long olmalı kabak gibi rallilerde böyle olmalı..yoksa yılın %90 zamanında ya flat ya da short olabilirsin vadeli tarafta...ama bu dönem endekste de long olmak lazım.

Ha artık fırsat penceresi kapnıyor....bence en riksiz bölge 1500-1600 arasıydı..bu saatten sonra dediğim işi yapmak riskli...zaten benim bu yıl tepe beklentim 1650...o seviyelerden sonra ya da nereden dönüş sinyalleri gelmeye balarsa oradan endeks longları kaparım...hisseleri zaten satacak bir durum yok...orta vade sat gelirse endeks short yapar portföyü hedge lerim, yine de hisse satmam.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. sp kuvvetli direnç bölgesine çok yaklaştı.

7.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Onlarda deli demekki abi
    Piyasada mal kıymete bindi, alan yaslanma moduna giriyor, sert hareket yakın...en son ayu da telef olunca numunelik dipci memedabi gelir bayrağı diker İmzanı at der bi şekilde tepeyi işaretler. onun gelmesini bekliycez artık. türümüzün sonu geliyor babaaa cetonu idareli kullan
    Hamdım Piştim Yandım

8. Merkez Bankası, zorunlu karşılık oranlarında değişiklik yaptı. Döviz cinsi mevduat için zorunlu karşılık oranı tüm vadelerde 200 baz puan arttırıldı.

Sayfa 486/1003 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •