Sayfa 486/500 İlkİlk ... 386436476484485486487488496 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    1994 krizi öncesi de tavandan sattığım bir sürü senet mefta olmuştu..

Çok muhtemel.. Bu borç ... Sol cepten sağ cebe bile olsa.. zor dostum..
    Bazen batmadan önce son bir operasyon yapıyorlar

Tabi ki bu , her batakçı hissenin ralli yapacağı anlamına gelmiyor.

Umut dünyası

Bence atabilecegi tek kurşun vardı, o da yıl.sonu enflasyon muhasebeli bilançosu. Onu değerlendirebilene ne mutlu.

Bundan sonrası kumar...

50 liraya da gidebilir, 5 liraya da inebilir.

Enerji piyasasının bu haliyle 50'ye giderse battığına kesin kanaat getireceğim.

Şark kurnazı hükümetin karbon piyasasını da göstermelik yapmayacağı ne malum.

Çünkü biz kurnazız , avrupalı aptal...

Şirket batıyor, dinçkörkler leylek derdinde...

Serhan viski içmesin de ne yapsın...

SEDAŞ, Kocaeli’de leylekler için önlemler alıyorSakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), göç esnasında leyleklerin can güvenliğini sağlamanın yanı sıra enerji kesintilerinin de yaşanmaması için Kocaeli’de enerji nakil hatlarında önlemler alıyor.

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında AKENR.E ve KGYO.E payları 21/08/2024 tarihli işlemlerden (seans başından) 20/09/2024 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar kredili işlemlere konu edilemeyecektir

3. Yani moral bozmayayım diyorum amma..

Akıl var mantık var..

Bir tarafta 23 senedir dibini toplayamayan, dışa bağımlı bir sektör.. (istenmeyen çocuk Allah-verdi)

diğer tarafta ülkenin sanayi zengini en büyük bankası..

4. Hadi gene iyisin..iyisin iyisin..

İyisi 2 katı, kötüsü yarısı..

Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Yani moral bozmayayım diyorum amma..

Akıl var mantık var..

Bir tarafta 23 senedir dibini toplayamayan, dışa bağımlı bir sektör.. (istenmeyen çocuk Allah-verdi)

diğer tarafta ülkenin sanayi zengini en büyük bankası..
    Bir an yapı kredi sanayici mi oldu diye dusundum. Mal toplu ya yapi kredide ;)

Is bankasina gelince... ikisinin de hisse fiyati ayni
    Onun disinda bag kuramadim

Bir donem zoren (4.76tl) ile ayni fiyatlarda geziyorduk, simdi zorenin 3 kati olduk. Biz mi pahaliyiz onlar mi ucuz

Ayni familyanin soyu...

Şimdi artık fırsat kaçtı. Bu hisseyi zamanında tekrar arz etseler 100 liraya bile gidebilirdi.

Halka açık enerji şirketleri kimseye satamayacakları sorunlu santralleri halka çok güzel kilitlediler.

Çan2 termik santrali (cante /odas)
    Catalagzi termik santrali (cates)
    Gibi...

Zorlu enerji de bir niyetlendi ama herhalde spk'nin perukluya ekstra para kazandirmak gibi bir motivasyonu yok.

Dinçköklerin de hukumet nezdinde fazla itibari olmasa gerek. Bizimkiler başvurmadi bile.

Enerjisa'yı sorarsanız orada ayri bir firildak döndü. Kayserili tüccarlar eşegi beyaza boyadı sattı.

Investinge şöyle bir baktım :

ağlama duvarına dönmüş,
    Söven sövene,
    Epey de kalabalık, butun mesajlari okumaya imkan yok.

Operasyon bitmiş şeklinde anladım.

Yıkmışlar bir güzel.

Kısa vadede hiç bir şey beklemem.
    Yıl sonu balon ödemeyi yapabilecekler mi görelim. Ondan sonra tekrar degerlendiririrz

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), 1 Eylül 2024 tarihinden geçerli olacak şekilde doğal gaz toptan satış fiyatlarında bir değişiklik yapılmadığını açıkladı.

BOTAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Eylül ayında geçerli olacak mesken ve sanayi aboneleri ile elektrik üretime yönelik tarifeler sabit kaldı.*

Böylece BOTAŞ'ın konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine Eylül’de uygulayacağı satış fiyatı 1000 metreküp doğal gaz için 5 bin 631 lira olarak devam edecek.

*Konutlarda doğal gaz fiyatlarında bir önceki Ağustos ayında ayında %38 oranında zam yapılmıştı.

*Sanayi abonelerinin tarifesi, kademe 1 için 1000 metreküp doğalgazda 8 bin 549 lira, kademe 2 için ise 11 bin 380* lira olarak belirlenirken, elektrik üretim amaçlı tarifede ise 1000 metreküp doğalgazın fiyatı 12 bin lira olacak.*

Sayfa 486/500 İlkİlk ... 386436476484485486487488496 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •