Sayfa 487/967 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

Bugün İşbankası mobilden aldığım günlük ve haftalık takas değişimi;

2. 4.08 tebrik ediyorum gerçekten bu kadar kansızlığı hakkıyla yapabilmek herkesin hakkı değil..

3. 66 66 alan kım grubbu bu nedır mılletı dökmeyemi calısıyolar nedir baskı kura kura nereye dıbı neresi bunun 1 haftada %20 asagı geldı borsanın en hızlı düsen kagıdı oldu

4. geçenki bilançoda da aynısı oldu. Zannediyorum unlu yıl sonunda 5.5 yapıcak ve bakın oldu dedirtecek. bu arada bıkıp satanlarda ekstra karı olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    25 yıllık borsacıyım. Bu kadar beni yanıltan bir hisse olmadı.
    Yani çok kötü bilancolar, bedelliler, vs
    Bu kadar süper bir bilanço arkasından günün en çok düşenleri arasında ön sıralarda yer alması akılla açıklanabilecek bir durum değil.
    Bunu basaranları tebrik ediyorum.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tebrikmi ediyorsun...bunun speğini elime geçirirsem nasıl tebrik edeceğimi ben biliyorum...
    Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır.

6. spek kimsenin satmadığını görüyor yıldırmaya çalışıyor harekete başlamama sebebide bu.bende sıkıldım artık bu hisseden 4.40 ve üstünü bir daha gördüğü anda çıkacağım büyük olasılık YTD

7.  Alıntı Originally Posted by cengizhanbey Yazıyı Oku
    spek kimsenin satmadığını görüyor yıldırmaya çalışıyor harekete başlamama sebebide bu.bende sıkıldım artık bu hisseden 4.40 ve üstünü bir daha gördüğü anda çıkacağım büyük olasılık YTD
    Kısa vadede 4.40 olacağını düşünmüyorum.İnşallah gözünü hırs bürümezde daha aşağı basmasa bari

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Aynı durumu SAFGY de yaşamıştım.Adamlar kar açıkladıkça aşağıya bastılar kağıdı.Bu kağıt yüzünden ne fırsatları kaçırdım istediğim oranı yakalamadan da çıkmak istemiyorum sinir bozucu bir durum ama spek in kralı bu kağıtta.Tabanı burası diye düşünüyorum anlık belki düşüşlerde 3.76 dan döndürürler ama ne zaman tam anlamıyla yürür muallak YTD

Sayfa 487/967 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •