Sayfa 487/821 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon
Arama sonucu : 6565 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

tek iyi şey hacimsizlik.düşürmeye zorlayanda mal kalmadı anlaşılan.....
    ben birşey bilmiyorum.bilsem burda işim ne.

2. Aylık grafikte RSI tarihi dipte ve aylıkta uyumsuzluk var.
    Daha nereye kadar verebilecekler bakalım..

3.  Alıntı Originally Posted by drozaksoy Yazıyı Oku
    tek iyi şey hacimsizlik.düşürmeye zorlayanda mal kalmadı anlaşılan.....
    Tam tersini düşünüyorum

Alıcı kalmadı

Ereğli, tyhao, Tüpraş, Petkim gibi sanayi şirketleri zirvelerindeydi.
    Son 5-6 aydır alanlar yapikredi ucuz kaldı alalım diyenlerin sanayi satıp ykbnk alanlardı
    Son 2-3 aydır da garanti-akbank-halkbank ve diğerleri tepki verdi. O hisseleri satanlar yapikredi tepki verir diye buraya geçti
    Şu an hisse satıp alacak kimse kalmadı
    Dışardan da para bir tek kentufdan geliyor.
    O da yetmiyor.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    en sevdiğim kafama mal yeme barı.cuma günleri saat 17.00 ila 18.00 arası tahta yapıcı ayaraı bozmak için en iyi saatlerdir.
    hımmmmm mis gibi ykbnk kokusu alıyorum pehhh
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

5.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    en sevdiğim kafama mal yeme barı.cuma günleri saat 17.00 ila 18.00 arası tahta yapıcı ayaraı bozmak için en iyi saatlerdir.
    hımmmmm mis gibi ykbnk kokusu alıyorum pehhh
    Yüklü giriş yap senide mutlu ederler.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

hacimsizlik nedeni bana göre kesinlikle satının kalmaması. adam satmak istese böyle mi davranır? alıcı bulmak için arada bir yukarı yapar. 10 kademe yukarı yapsa kim satacak! maliyetler yukarda. tahta sahibi sanıyor ki, bu yüksek faize kızıp satanlar olacak. öyle yağma yok, biz kızar satmayız. satmayız çünkü; öyle yada böyle netice itibari ile banka şimdi , bu gelen taze para ile belki en sağlam banka oldu. yani beynimizin arkasında korku var idiyse şimdi o da kalmadı. spek bundan sonra kendi çalar kendi oynar.

7.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    hacimsizlik nedeni bana göre kesinlikle satının kalmaması. adam satmak istese böyle mi davranır? alıcı bulmak için arada bir yukarı yapar. 10 kademe yukarı yapsa kim satacak! maliyetler yukarda. tahta sahibi sanıyor ki, bu yüksek faize kızıp satanlar olacak. öyle yağma yok, biz kızar satmayız. satmayız çünkü; öyle yada böyle netice itibari ile banka şimdi , bu gelen taze para ile belki en sağlam banka oldu. yani beynimizin arkasında korku var idiyse şimdi o da kalmadı. spek bundan sonra kendi çalar kendi oynar.
    Tam da soylediklerinizi yapti.haftalardir yapiyor. 1.60-1.75 kac kere ayni islemi yapti. Simdi 1.53-1.60 arasi hacim yapiyor.

Patrondan icazeti olmayan biri yapamaz bu hareketleri.
    Kim satar bu fiyattan,? Tamemen salliyorum ana muhtamelen nominal fiyattan bedelli alacagini bilen biri satar.

8. Yerli vatırımcı borsada neden yok neden ev altın yada vadeilde değerlendiriyor yatırımını

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 487/821 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •