-
Endeks düzeltmeye girsin 1.11 altı baya lot alırsınız artık
-
Paranin zaman maliyeti sadece bizim için söz konusu değil.ben bu baskıyı gördükçe daha fazla umutlaniyorum.misal endeks kadar artsa 1.30 falan olsaydı çok artmaz diye düşünürdüm.demek ki hedef buyuk
-
Alırım.altin baya topladı.altinlari satar alırım.maliyet zaten 1 in altına düştü.az bisi maliyeti artırmanın sakıncası olmaz.
-
İnşallah dediğiniz gibi olur ama takas ve aracı kurum dağılımında ben öyle bir emare göremedim. Toplama düşüncesi olsa in çık geniş kademelere oynar.
-
Bence zaten toplu.bank of bir gün alıyor bir gün satiyor falan ya işte o bence çok manalı.bu takaslar palavra.bu seviyelerden ky satmaz.bence o ilk beş aracı kurum dışı işlemlerde bunlar tarafından yapılıyor.ben bile dört ayrı aracı kurumdan işlem yapıyorum.bu adamlar için takas illüzyon u yapmak çocuk oyuncağı.
-
Ky bu seviyelerden satmıyor.bunlar da ölücu.investingte millete sattırmak için bir yerlerini yirtiyorlar.hep çakal cukal işler.ben 10 ağustosa bakarim.bilanco düşündüğüm gibi gelirse süresiz olarak kagitda yatırımcıyım.fiyat ayrı değer ayrı.bu kağıdın değeri en az 4 olmalı.
-
-
Demekki bunlarında hükümetten umutları yok...Sonrası muamma.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri