Sayfa 487/1000 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bu 3 banka olayı nedir bilen var mı .

Son günlerde pek bakamadım ama 3 banka açıktan dolayı temerrüte düştü diye okudum .

Peki benim anlamadığım kafamın basmadığı bir şey var onu çözemedim hissede sürekli açığa satış olunca onu sıkıştırırlar yada kredili alıp yaparsa da aynısı .

Bu bankaları niye kıstırma işlemi yapmadı bizim ülkemiz ben onu çözemedim .

Bana anlatabilir misin son bir haftadır uzak olduğum için biraz cahil kaldım da
    Kısa yanıt vereyim. Açıkcıya sıkıştırabilmen için sende para olmalı.

2. Su feto artigi noyan ve karsisinda ucube bugun beni epey sinir etmeye yetti, fisleme, tehdit ne ararsan var bakalim ne yapılacak, bunlarin soylediginin binde birini soylesen omur boyu atlet don getirirler bize.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Su feto artigi noyan ve karsisinda ucube bugun beni epey sinir etmeye yetti, fisleme, tehdit ne ararsan var bakalim ne yapılacak, bunlarin soylediginin binde birini soylesen omur boyu atlet don getirirler bize.
    Benim anlamadığım Fetocu sayılmak için kriter nedir, o ucubenin kocasını Feto kanalında benim bile bir kaç defa görmüşlüğüm vardır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    https://mobile.twitter.com/VeriDelis...799361/photo/1

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bilgi için teşekkürler swap ile yapmış oluyor anladığım kadarıyla

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım Fetocu sayılmak için kriter nedir, o ucubenin kocasını Feto kanalında benim bile bir kaç defa görmüşlüğüm vardır.
    baylock & 1 DOLAR GAYME en belirgin olan şey.

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    baylock & 1 DOLAR GAYME en belirgin olan şey.
    1 Dolar ahalinin çocuğun da bile var kritermi şimdi bu, herif senelerce Feto güzellemesi yapmış TV'den o serbest!

Gerekse sizlerde pek severdiniz Fetoyu, ne oldu kutlu doğum haftaları, Türkçe olimpiyatları, dön artık bitsin bu hasretler falan?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hesabı kilitlemis.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    1 Dolar ahalinin çocuğun da bile var kritermi şimdi bu, herif senelerce Feto güzellemesi yapmış TV'den o serbest!

Gerekse sizlerde pek severdiniz Fetoyu, ne oldu kutlu doğum haftaları, Türkçe olimpiyatları, dön artık bitsin bu hasretler falan?
    baylockla dolar gayme bağlantısı, o dolar gaymenin seri nosu, baylock şifresi.

Sayfa 487/1000 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •