Tam yukleneyim, biraz daha alıp lot arttirayim dedim.
Ama teknik kötü.
Bu hissede teknik çalışır mı,belli değil.
Haftalikta satış veriyor indikator.
En az 13 hafta düşüş demek, ilk dört hafta düşmüş zaten,eğer teknik çalışırsa ??? en az 9 hafta daha düşüş muhtemel.
Temettü çıkışı olacak,bunu nasıl yapacak bu şartlarda .
Vesaire vs.vs....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım bu seneki genel kurulda neler olacak
Yalnız bu geçmiş genel kurulda dile getirilen '' şirket zenginleşirken borsadan hisse alıp sabırla tutan ortakların yoksullaşması'' kısmı ne kadar doğru olmuş.
Aklıma rahmetli Kemal Sunal'ın Yoksul filmi geldi, zamanında o da çay ocağına binde sıfır nokta bilmem kaç ortaktı. Çay ocağı işleri işleri artarken, binde sıfır nokta bilmem kaç ortağa hiç yansımıyordu
Anlamayacaklar vardır ben yazayım; ironi içerir.
Son düzenleme : karmaşık sayı; 08-03-2022 saat: 12:24.
ALGYO akd ....bank-of-amerika bugünde 96 bin aldı...2-8mart 358.000 oldu....dün çok bilmiş bi arkadaş aşağı sürerek alıyor demişti...bugün yukarı sürerek aldı....
citibank 16 aralık 1şubat tarihleri arasında 658.000 lot satış gerçkelşetiryor...buna rağmen hissede belirgin bir düşüş yok...1şubat-1mart tarihlerinde citi yavaş yavaş topluyor.....son 2 iş gününün takasları yok...ona rağmen citi 200 binin üstünde alış gerçekleştirmiş...ünlü ve yatırım finans alımları cılız....ancak bank-of-amerika bariz elini belli etti...citiye sadece buradan gideceğini düşünsek bile ....hareket başlamak üzere
Bu tür çok bilmiş lafları hoş değil 25 e gelicek dedik geldi yukarı dedik gitti 28 e gelicek dedik geldi yukarıda GAP var dedik tekrar yukarı dedik hatta 32 den sattım diyen arkadaş için 28 den geri al dedim bunları bilirken neredeydin evet çok bilmisim var mı bir diyeceğin senin zararının çıkması için en az 4 USD olması lazım hisse hala 2.2 USD ve insanlar zararda
Yer İmleri