bu şekilde düşüşler bana göre fırsatlar çok nadir olur.
Borsanın başını bekleyen herkes, bu günleri kaçırmamalı.
Eğer böyle günlerde küplerinizi fulleyemiyorsanız. Böyle günleri boş geçiriyorsanız para kazanamazsınız. devamlı böyle oluyorsa, size pahalıya mal olan bir iş peşindesiniz demektir.
PAÇAL kelimesi çeşitli anlamlarda kullanılıyor. ne anlamda kullanılırsa kullanılsın PAÇAL kelimesi ciddiyetten ve teknikten her zaman uzaktır. faydasızdır.
Borsa da hisse almakta satmakta teknik ve ciddi bir disiplin ile yapılmalıdır. bu sistemi her borsada oynayan kişinin edinmesi ilk şarttır. herkes kendine göre bu disiplini kendince oluşturmalıdır.
bu gibi düşüşlerde her %7,5 düşüşte hisse alırım ve 3 kademelik alırım. yani her kademede 100 lot alıp satıyorsam 300 lot alırım demek istiyorum. satarkende her kademede 100 lot satarım. sistem devam eder.
eğer %10 düşsün oradan alayım derseniz. borsa %10 düşmeyebilir. eğer %10 düşerde sizde paranızın hepsine hisse alırsanız tekrar %10 düşerse yine para kazanamazsınız.
borsaya girdiyseniz. gereğini yapın. kavgada dayak yiyenler her zaman korkaklar olmuştur.
bence çok güzel bir katkı koymuş arkadaşlara,
forumdaşlar adına teşekkür ederim.
bankaların bozulacağını da söylemişti.
kaos falan demişti.
normalde 1,30 a aldığım SKBN K 1,21 e aldım
yani banka fiyatlarına kaos daha gelemedi demekki.
belki ileride gelir. bir liraya da belki banka hissesi alırız.
buraya kadar iyide.
bu fiyatlardan sonra ne yapmamız lazım.
nasıl bir strateji uygulayalım.
2. bir %10 düşüş olacakmı,
yoksa buradan mı yukarı döneceğiz. yol haritamız nedir.
borsada geleceği gören, kızılayın göbeğinden bizlere ulaşan arkadaşın bilgeliğinden cevap bekliyoruz.
fuatım bana vermesi gereken 50 tl yi almıyorum.
ben onun okuluna kayıt olacağım.
kayıt parası kaç paraysa verelim.
bekliyoruz.
Regal üstadım ne yaptınız
Webster üstad sopayla kovalayacak bizi
Yer İmleri