Zarara bakmaktan sıkıldıgım için sattim bende maliyeti sifirlayip geldim zarar buyuk ama artik gozume girmiyo zamanlamayı tam hesapladım şanslıyım)
Zarara bakmaktan sıkıldıgım için sattim bende maliyeti sifirlayip geldim zarar buyuk ama artik gozume girmiyo zamanlamayı tam hesapladım şanslıyım)
Destek atacaklarini soyleyen arkadaslarin oldugu bir gunde satisa yuklenmeyi etik bulmadim.
Veriyoruz desteği bakalım. Tabancada mermi bitti ama buluruz.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Destek verenlerden Allah razi olsun. İnancim odur ki, yeni giris fiyatlandirmalari da bu yili hatiri sayilir kazanclarla kapatirlar.
Hissenin nasıl hareket edeceğini biliyorum ama ceza sahasına gönderiyorlar o yüzden burda yazmayacağım
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Bu grafiğe göre çizginin altına inmemesi gerek sanırım. Buradan tepki gelmeliydi ve dün tepki olarak 11 gördük. Bugün devamı gelmeli, gelmezse bile çizgi korunmalı. Ben de biraz destek verdim . Ama 12 demeden destek amaçlı aldığım kadarını satmayı düşünüyorum. Çıkarken herkes alıyor ama düşerken destek olan olmuyor ne de olsa.
Uzun yillar bize cok basit hareketlerle neyi nasil yapacagini hep gosterdi , ancak sanirim bir cogumuz ve ben ona inanamadik, inanmak istemedim. Sevdamiz bizi hep aldatti, ama sarisin mavi gozlu Nastahya Kinski , bizi aldatmaz yuvaya doner bu sefer dedik, en azindan ben oyle dedim.
Yer İmleri