Burdaki herkese soruyorum yaklaşık 3 yıldır bitmeyen davadan olumlu sonuç bekleyen varmı... ben beklemiyorum..kozalı kim alırsa ona gider gerçi alacak kişiye bağlı......ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mevcut siyasi güç gitmedikçe, devletten ve devletle bağıntılı kurumlardan, şirketlerden bulundukları konumları sadece bu siyasi güce borçlu niteliksiz kadrolar temizlenmeden kendi adıma bu şirketten hiçbir şey beklemiyorum. Akıllı Yatırımcı bu tip şirketlere tabi ki yatırım yapmaz. Faaliyetlerinde kâr prensibine göre hareket eden profesyonel kadrolarla çalışan şirketleri tercih eder. İnanın şu şirket batsa milli servet adına üzülürüm ama param için çok üzülmem. Devleti ve devlet kurumlarını şirketlerini bu hale getirenlerin sonunu çok merak ediyorum.
İbrahim Yumaklı sakal bırakarak tam manasıyla görevini yerine getirip günümüz siyasetinde daha üst bürokratik görevlere getirilmesinin önünü açmıştır.
Kimsenin giyiniş kuşanışına hiç kimse karışamaz fakat İbrahim Yumaklı daha önceki görevlerinde neden böyle bir imaj değişikliliği yapmadığını da düşünmeden geçemiyor insan.
Konumuzun dışında olacak ama geçenlerde belgesel izliyorum bukalemun diye bir hayvan var duruma göre renk değiştiriyor işine nasıl geliyorsa öyle hareket ediyor. Bukalemun belgeselini izlemenizi tavsiye ederim.
Yer İmleri