Sayfa 488/556 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1. Sektördeki payını her geçen gün artıran bu firma şu an prospektif olarak 4 FK ile işlem görüyor. Bu arada ismen içinde aynı oranı verebiliriz. İkisi de aynı FK ile işlem görüyor ancak bunun büyümesi olağanüstü, info için bir halka arzdan kazanılan para örneğin 20 milyon lira özsermayesinin %10 büyümesi demek. Bu oranı ismenin yakalayabilmesi için 193 milyon lira arz geliri elde etmesi lazım. Özellikle hacmin düştüğü bu aylarda info kaybını telafi edebilecekken ismende bu mümkün değil. İki hisseyi de taşıyorum fark biraz daha açılırsa komple bu tarafa geçip biraz daha kanser olacağım

2.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Sektördeki payını her geçen gün artıran bu firma şu an prospektif olarak 4 FK ile işlem görüyor. Bu arada ismen içinde aynı oranı verebiliriz. İkisi de aynı FK ile işlem görüyor ancak bunun büyümesi olağanüstü, info için bir halka arzdan kazanılan para örneğin 20 milyon lira özsermayesinin %10 büyümesi demek. Bu oranı ismenin yakalayabilmesi için 193 milyon lira arz geliri elde etmesi lazım. Özellikle hacmin düştüğü bu aylarda info kaybını telafi edebilecekken ismende bu mümkün değil. İki hisseyi de taşıyorum fark biraz daha açılırsa komple bu tarafa geçip biraz daha kanser olacağım
    biz böyle hesap yaptıkça tahtacı annesine sert yorum istiyor

3. Akd paylasabilrcek biri var mi acaba ?

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hacimlerin bu denli düştüğü günlerde bist dışı gelirlerin arttırılmasının önemi daha çok anlaşılıyor. Şirketin de bu yönde çabalarının bulunması güzel
    https://twitter.com/brs_ylmz/status/...654741505?s=20

5.  Alıntı Originally Posted by ecyat Yazıyı Oku
    biz böyle hesap yaptıkça tahtacı annesine sert yorum istiyor
    6.25 ve 6.10 son kale.. Aşağıya bakmak istemiyorum

6. Biri gelip borsadaki fiyattan şirketi almak istese küfredip yollarlar 🤣 Öyle ya da böyle ederine gelecek benim acelem yok uzun süredir burdayım ederine gelene kadar da burda olmaya devam edeceğim

Arkadaşlar Info bedelsiz vermiyecek miydi
    Ben birşey kaçırdım galiba bilgisi olan varmı

ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Hedef Girişim bedelsizi bu akşamki SPK bülteninde onaylandı. Başvuru tarihleri arasındaki zamandan, kabaca info onayı ne zaman çıkar tahmininde bulunulabilir

Sayfa 488/556 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •