Sayfa 488/1006 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Sahibinin kötü niyetini bilemem ama forward kur ile sigorta yapmak ya çok büyük sermaye gücüne sahip olmayı gerektiriyor ya da yüksek bir faiz yüküne katlanmak anlamına geliyor. Sermaye gücü yüksek olanlar bir nebze daha düşük maliyetle kısmen de olsa forward fiyatlamasına girebilirler ancak normal şartlarda bunu yapabilecek firma sayısı epey azdır.
    valla yapmak isteyen maliyetine bakmadan yapıyor zaten burda sorun patronun namuslu veya namussuz olmasında yatıyor..misal sasa onca borcu var ama patronu adam gibi adam sirketini koruyor borsa dusuyor sasa yine cıkıyor gorundugu gibi...baska ornek vereyim kozaal ve ipek borsa dusmesine ragmen bunlar 1 ayda %80 cviarı yukseldiler ...ama bir bakıyorsun 100 milyon kar etmis borcu olmayan sirket taban taban dusuyor ...burası turkiye turkiyed duzen bu...patron ne isterse o olur duzeni ..batıracak olanda kendisi costuracak olanda ...

2. Merhaba Bugun burganbank şubesine gittim 30 k tl için %16 Faize koyacaktim Hesap açılmasi için beklememi söylediler ardından Red yaniti gelmiş bunun sebebi nedir yardimci olurmusunuz?
    Daha önce hesabim olmadi bu bankada ilk defa gittim sebebi nedir açmadılar Hesap.

3.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    güzel çalışma elinize sağlık tabloya boşta kalan meblağlar eklenirse çok daha sağlıklı olur örneğin teb marifetli 250 bin-750 bin arası 5000 tl boşta.
    Buyrun

Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

4. Merhaba Bugun burganbank şubesine gittim 30 k tl için %16 Faize koyacaktim Hesap açılmasi için beklememi söylediler ardından Red yaniti gelmiş bunun sebebi nedir yardimci olurmusunuz?
    Daha önce hesabim olmadi bu bankada ilk defa gittim sebebi nedir açmadılar Hesap.
    Yardimci olun lütfen bilen varsa sebebini bilmiyorlarmiş.

5.  Alıntı Originally Posted by Diproyals Yazıyı Oku
    Merhaba Bugun burganbank şubesine gittim 30 k tl için %16 Faize koyacaktim Hesap açılmasi için beklememi söylediler ardından Red yaniti gelmiş bunun sebebi nedir yardimci olurmusunuz?
    Bankaya sorsaydın nedenini?

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sebebini bilmiyorum red oldu dedi.

7. 3 gun sonra dolarımı artırayım biraz daha..bugunku kura bakarsak zorlama bir dusus var..zira borsaya bakıyorsun dusen kura ragmen yukselemiyor ustelik abd borsoları yine rekorlara giderken...2 hafta once kur 4.92 iken bile borsa 102 000 altına dusmemisti..simdi dusen kura ragmen yukselmiyor ..yani bu iste bir is var ..dolar topluyorlar haralde.

8. [QUOTE=drheart;2254479]Bankaya sorsaydın nedenini?

Vadeli hesap açmamak mümkünmü böyle bi sebebi yokken?

Sayfa 488/1006 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •