Sayfa 488/948 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, nasıl bir çözüm bu, merak ettik doğrusu.
    CEVAP:
    -Sevdiklerime haber, sevmediklerime müjdem var.

Sevdiklerime:
    -Akşam da söylemiştim; Sizlere sözüm var, yazmaya devam edeceğim, sonuna kadar beraberiz inşallah.

Sevmediklerime:
    -Sizi de unutmadım, artık sizin istediğiniz de oldu; sık sık yazmayacağım, beni her an buralarda görmeyeceksiniz, sizleri tahammül etmek zorunda bırakmayacağım.

SONUÇ:
    -Kimseyle mücadele etmeyeceğim artık, bundan sonra az ve öz yazarım, herkes memnun olur, kavga etmemiş de olurum. Haksızlığa gelemiyorum, dün akşam ki olaydan dolayı herkesten özür dilerim. Dün yaşananların faturası mutlaka olacaktı. Yazılarımı bundan böyle azaltıyorum, fakat bırakmıyorum. Saygılarımla,
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

2. Arkadaslar birkaç saat topikte yazmayinca neler olmuş neler😀😀😀😀beni asmadiğıniz kalmıs yahu...ben yılların kekosuyum dostlar...satıp çıktığım hisselerin topiğini bile haftalarca takip ediyorum...lütfen beni baskaları ile karıştırmayın...

Neyse biz silverlinemize bakalım...beni tanımayıp zan üreten arkadaşlara da kızmıyorum...malum sütten dilleri yanmis...benim lot miktari da 46 adet küsurdur dostlar...deniz yatirimdan ve tek araci kurumda islem yapıyorum....

3. 46 5oo adet ve deniz yatirim...☺☺☺

4. Sayın knox müsaitseniz bir görüntü alırız

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

5. Cuma gününe kadar bir hareket beklemiyorum. Küçük dalgalanmalar ve yatay 4 seans..
    Su falı, fasülye falı, tarot falı .. bu da benden çizgi falı!

6.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Cuma gününe kadar bir hareket beklemiyorum. Küçük dalgalanmalar ve yatay 4 seans..
    Su falı, fasülye falı, tarot falı .. bu da benden çizgi falı!
    endex'in artıda kalması şartı ile ben ise öğleden sonrası için umutluyum daha doğrusu ben bu haftadan umutluyum.

https://invst.ly/6kb0b

yeterince olgunlaştık bence
    Not: Benim yazdıklarımı dikkate almayın zarar edebilirsiniz. Asla YTD.

Sayfa 488/948 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •