Sayfa 488/534 İlkİlk ... 388438478486487488489490498 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

1.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Twitırda millete dolar aldıran çakma `ustad' dolu. Cümle alem ya shortta ya dolarda. Neler olacak bakalım. Graflar manidar duruyor baya dolar bazlılar özellikle

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu işin üstadı var mı ? Evet var.
    Ama o kadar.matematik bilip yine de kazanamayan da var.
    Üstad da yeni başlayan da nasipli olacak önce. Bu sefer bize nasip oldu gibi ama başka zamanlar roller değişebilir. Herşeyin hayırlısı.

2.  Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Bu işin üstadı var mı ? Evet var.
    Ama o kadar.matematik bilip yine de kazanamayan da var.
    Üstad da yeni başlayan da nasipli olacak önce. Bu sefer bize nasip oldu gibi ama başka zamanlar roller değişebilir. Herşeyin hayırlısı.
    Benim kazanamadığımı düşünüyorsunuz sanırım matematik bilme kısmıyla gönderme yaparak. Dediğiniz gibi tamamen win-win yok bu piyasada. Kazanc kayıp asimetrik. Üstadlar icin bile gecerli. Para kimdeyse tekniği de matematiği de o düzenler. Biz sadece tahmin ederiz

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Bugün 95000 duzeltmesinden de vazgeçtim kendi adıma.

İnsanla şuan bu yükselişten ötürü short açıyor. Yeni long açmak ise hem seçim hem s-400 yaptırımları korkusu gündemde iken yürek isteyen bir durum. Şuan yukarı sürmek için müsait ve tahtaların hareketleri de beni böyle düşündürüyor. 105000 e beklediğimden erken gideceğimizi düşünüyorum.
    Bence olabilme ihtimali var. Eger carsamba gunu tcmb faizlerde indirime giderse bankacilik endeksi ralli yapabilir diye dusunuyorum.

Aslinda su an alim yapmak icin en dogru zaman. Cunku bu noktalarda kucuk yatirimci pek kalmaz, onlar dokulmustur.

Buyuklerin piyasaya girecegi yerler buralar.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Benim kazanamadığımı düşünüyorsunuz sanırım matematik bilme kısmıyla gönderme yaparak. Dediğiniz gibi tamamen win-win yok bu piyasada. Kazanc kayıp asimetrik. Üstadlar icin bile gecerli. Para kimdeyse tekniği de matematiği de o düzenler. Biz sadece tahmin ederiz

Estfg. Kendim hariç kim kazandı kim kaybetti bilme şansım yok. Bu iş tamamen matematiksel hesaplamalar ile çözülebiliyor ama.nasip olmayacaksa da olmuyor demek istedim. Çakma üstad ya da hakiki üstad ya da yeni yatırımcı hem kazanabilir hem de kaybedebilir dedim. Size ya da bir başkasına değil ortaya konuştum sadece. Yanlış anlamissaniz da özür dilerim.

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bence olabilme ihtimali var. Eger carsamba gunu tcmb faizlerde indirime giderse bankacilik endeksi ralli yapabilir diye dusunuyorum.

Aslinda su an alim yapmak icin en dogru zaman. Cunku bu noktalarda kucuk yatirimci pek kalmaz, onlar dokulmustur.

Buyuklerin piyasaya girecegi yerler buralar.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen dostum. 83 den beri 3 kere kapadım açtım elimdekileri. Benim gibi ky ler eğer inanmadılarsa yükselişe duramazlar. Bence de artık fillerin tepisme yaptıkları bolgedeyiz.

ons

aylık

sinyal çalışıyorsa,band daralması 1700 lerin üstüne götürür.

7. syn koç ortalama ve sıstem ne dir acaba?

dolar

haftalık

aylık

Sayfa 488/534 İlkİlk ... 388438478486487488489490498 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •