Sayfa 488/700 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588 ... SonSon
Arama sonucu : 5593 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. sen benim zararda olduğumu nerden çıkardın.....foruma hergün aynı gereksiz ve olumsuz şeyler yazarak insanları uzaklaştırdığının farkında bile değilsin.....tutturmuşsun aynı dolar hesabını hergün yazıyorsun ....anladık kardeşim...herkes dört işlem biliyor...sıktın be...benim hatırladığım 2 kez bir daha yazmayacağım dedin foruma...yine dönüp dolaşıp geliyon ve ortama,forumu okuyanlara negatiflik salıyon.....sözünde dur...

2.  Alıntı Originally Posted by www Yazıyı Oku
    sen benim zararda olduğumu nerden çıkardın.....foruma hergün aynı gereksiz ve olumsuz şeyler yazarak insanları uzaklaştırdığının farkında bile değilsin.....tutturmuşsun aynı dolar hesabını hergün yazıyorsun ....anladık kardeşim...herkes dört işlem biliyor...sıktın be...benim hatırladığım 2 kez bir daha yazmayacağım dedin foruma...yine dönüp dolaşıp geliyon ve ortama,forumu okuyanlara negatiflik salıyon.....sözünde dur...
    Durmuyorum ne olacak

3. karakter meselesi

4.  Alıntı Originally Posted by www Yazıyı Oku
    karakter meselesi
    Sana ne insanların karekteri seni mi gerdi

5. sinirleniyoz galiba

Sevgili hissedaşim ben engelledim geçtim, çok rahatım, neden bu eziyet [emoji846][emoji1]
     Alıntı Originally Posted by www Yazıyı Oku
    sinirleniyoz galiba
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    Sevgili hissedaşim ben engelledim geçtim, çok rahatım, neden bu eziyet [emoji846][emoji1]

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    haklısın....engellemek lazım....hepimizin hayatında yeterince stress var zaten...

8. Aylardır 3 gün üst üste artı kapatmışlığın yok.
    Bugün başarabilirsin bunu, inan kendine, farklısın, japonsun bir kere

Ara ara ani sert düşüşlerin haricinde 3 aydır aynı yerdesin.
    isgyo'ya, trgyo'ya dönüp bakma onlar bu 3 ayda 2-4 kat yaptılar, diğerlerini hiç söylemiyorum.
    Gerçekten bir istikrar abidesisin, milim sapman yok , kendinden taviz vermiyorsun

Sayfa 488/700 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •