Sayfa 488/1002 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

1. kadifemize bakın dimdik ayakta..

bu millet bu oyunları yemiyor artık.

Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    Regal üstadım ne yaptınız
    Webster üstad sopayla kovalayacak bizi
    webster den daha çok şey öğreneceğiz. tabak sevdiği deriyi yerden yere çarpar. sevdiğinden değil tabi. iyi köselemi, deliği akarı varmı. işledikten sonra gider yapar mı? bütün bunlara bakacak tabi. ben bir zamanlar erdemirin saat kaçta yükseleceğini, ne zaman düşeceğini biliyordum. bu bilgeliğim 3 ay falan sürdü. daha sonra bizim arkadaşın aracı kurumda ki bir üst kademeye geçmesi sonunda bizim bilgelik bitmişti. suyu çekilmiş değirmen gibi kaldım. sabahları yatakta keyften bi fazla sesli bile ossurmaya başlamıştım. tabi iletişim kesilince tiyo kanalı tıkanınca ossuruğumuzda kesildi.

3. 2 lot Konya aldım.
    düşerse 4 lot daha alacağım.

sonra bir sonraki hafta
    2 + 4 yine yapacağım.

kardaki senetlerimi sattım. kötü durumdaki senetlerimi toparlamaya çalışacağım.

böyle bir plan yaptım kendimce.

Alıntı Originally Posted by Fuat Soylu Yazıyı Oku
    2 lot Konya aldım.
    düşerse 4 lot daha alacağım.

sonra bir sonraki hafta
    2 + 4 yine yapacağım.

kardaki senetlerimi sattım. kötü durumdaki senetlerimi toparlamaya çalışacağım.

böyle bir plan yaptım kendimce.
    Regal ustadin taktigimidir 😀

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    webster den daha çok şey öğreneceğiz. tabak sevdiği deriyi yerden yere çarpar. sevdiğinden değil tabi. iyi köselemi, deliği akarı varmı. işledikten sonra gider yapar mı? bütün bunlara bakacak tabi. ben bir zamanlar erdemirin saat kaçta yükseleceğini, ne zaman düşeceğini biliyordum. bu bilgeliğim 3 ay falan sürdü. daha sonra bizim arkadaşın aracı kurumda ki bir üst kademeye geçmesi sonunda bizim bilgelik bitmişti. suyu çekilmiş değirmen gibi kaldım. sabahları yatakta keyften bi fazla sesli bile ossurmaya başlamıştım. tabi iletişim kesilince tiyo kanalı tıkanınca ossuruğumuzda kesildi.
    Benim tiyo kaynagim yok ustadim
    Kalbimin sesini dinliyorum

Daghl de kafa kesip lukse dosedim

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Regal ustadin taktigimidir 😀
    olabilir üstad ama karda olmamıza rağmen kadifemize dokunmuyorum görüyorsun ya 😀😀😀

Ne pandemi ne baska zaman ben boyle borsa gormedim goreniniz oldumu

Sayfa 488/1002 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •