Sayfa 488/531 İlkİlk ... 388438478486487488489490498 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    başaramayacaksınız,aslan krala diz çöktüremeyeceksiniz. en fazla yapabileceğiniz fiyatı aşağı çekmek,her verdiğiniz yerden alacağız. malınızı geri alamayacaksınız. bu verilere sahip hisseyi piyasa her zaman görür.
    GEDZA MUTLULUKTUR.
    verin ağalar verin bakalım. serdik çarşafı silkeleyin dut ağacını. son zamanlarınız,iyice baskılayın.malı nasıl alacaksınız bizlerden merak içindeyim. daha varsa onlarıda verin lütfen rica ediyorum yukarı dönmeyin,diğer mallarımı henüz satamadım. mümkünse 41 den de mal alabilirmiyim? hatta tekniği 40 a kadar düşürebileceğinizi söylüyo.

verin ağalar verin bakalım. serdik çarşafı silkeleyin dut ağacını. son zamanlarınız,iyice baskılayın.malı nasıl alacaksınız bizlerden merak içindeyim. daha varsa onlarıda verin lütfen rica ediyorum yukarı dönmeyin,diğer mallarımı henüz satamadım. mümkünse 41 den de mal alabilirmiyim? hatta tekniği 40 a kadar düşürebileceğinizi söylüyo.
    ağanın eli tutulmaz,korkmayın 42 altından. çarşaf açık sallayın biraz daha lütfen. aslan kralı baskı ile durduramayacağınızı sizde biliyorsunuz da, 44 den beri baskı için verdiğiniz malları alamıyorsunuz. gördüğüm kadarıyla 10-15 lotun peşinde koşuyorsunuz. beter olacaksınız, 3-5 lotların peşinde koşacaksınız,sonunda arkasından bakacaksınız. şirketimizin verileri öyle diyor ben uyarayımda...

hisse biraz düşünce gedza topikte gerginlik olmuş. şu çok net, yay ne kadar fazla gerilirse ok o kadar uzağa gider. yayıda kırmamak gerek tabiki.

kardemirlerimi muhtemelen yarın satarım.az daha dur buralarda lütfen. işi kıvıramayacaksın gibi görünüyo,bak gelip çizecekler tahtayı akıllı ol ağam. 50 bin lotu olan tahtada ağalık yapmaya kalkıyo,ne günlere kaldı koca aslan kral

ha gayret olacak. 40 dan da mal verirseniz mutlu olacağız.

Birakin versinler.
    Satmak isteyenlere ve yeni maliyetlenenlere izin verilmeli.
    Gedza akilli tahtadir.
    Cool. ):

7. Abi noluyor bu gedzada

8. Yolunda gitmeyen birseyde gözükmüyor ama sürekli baskiliyorlar

Sayfa 488/531 İlkİlk ... 388438478486487488489490498 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz