-
Bilança daha iyi bekleniyordu denebilir fakat bilanço fiyata göre değerledirilir bu hisse 4 veya 5 lira değil 1.86 bu fiyata göre değerlendirmelerinizi yapmanızı tavsiye ederim
-
Sn. Mausolos katılıyorum beğenmediğim bazı durumlar var 1.35 ten beri sabit tuttuğum 100 bin paketi bozmaya başladım yavaş yavaş YTD
-
Allah Allah hissesi olan satmaya başladığını yazmaz sattıktan sonra baskı olsun diye satmaya başladım diye yazar eğer hisseyi satıp kaçırdı ise.25 senedir buradayım benim bilgim bu.
-
Yaptığı gab ı bir korku olarak tutabilir bugün belli edecek ne yapmak istediğini gentaş gibide yapabilir ama herşey varsayım buna yapıcı karar verecek
-
Gap 2 gun sonrada 2 yil sonrada kapanabilir. Ben oraya takilmiyorum. Bu bilanco ve karliliga buradan verilecek bir mal bende yok. 1.85 ustu her kapanisi teknik olarak olunlu buluyorum. Benim icin eder fiyat onemli, bilanco ve karlilikta bozulma olmadikca da benim icin sorun yok. YTD.
-
Karlilik bu ceyrek buyumenin dusmesi ve iplikte ek vergiyle kesin azalacak..ama bizim gibi elde mali olanlar icin 2.5 altinda satmasi icin yeterli degil..bir sirketi tabi piyasa ile karsilastirirken kendi tarihsel ortalamalariyla da bakmak lazim..bu sirketin sahiplerine guven az likidite dusuk B grubu sirket sonucta ama su cok onemli..15 mio karla bile 2.3x lar test edilmis..bu seviyeler cok iskontolu herseye ragmen..bu sene bile 25-30 mio kar eder kanimca..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri