Sayfa 489/761 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Zeytin burnu binalarinda 4.5 milyon degerleme dusuklugunun iki onemli ayrintisi var.
    bu degerleme dusuklugu eski binalarin yikilip zeytinburnuna proje yapilabilecegi anlami olabilecegi gibi.
    yillik karinda aslinda 5.3 milyon olarak gelmesini engelledi.

insallah mutehaite verirler soyle guzel bir sıcak 25- 30 milyon nakit saglarlar.. insallah daha fazlasida olsun !
    Neticede patronun cocugu gayrimenkul uzmani..!
    Yani patron , şirket biraz kar yapacak duruma geldi mi hırsızlığa devam ediyor diyorsunuz. Bilnço geldiğinde incelemiştim. Bina değer düşüklüğü adı altında hırsızlık yapmış patron yine. Bir de 100 milyon uzun ve kısa vadeli borca 20 milyondan fazla faiz ödemiş. Özsermaye güçlü olsa faiz giderinden çok geliri olur ki o zaman yıllık karı 25 milyonları bulur.. Ama adam hırsız. Bir şekilde buradaki parayı pazarlamaya aktarır.

2. o kadar krediyi alıp parayı başka yerlere transfer edip bimeks gibi kötü niyetliyleseler niye yapmasınlar herşey göz boyama da olabilir yık binayı krediyi al denetleyende yok 14 ten 10.25 e bu malı başkalarına yıkma olmasın bu sadece benim görüşüm katılmayabilirsiniz

Alışmıştık her gün %5 -10 yükselişe. Şimdi bu düşüş ağrımıza gidiyor.

Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...

Peki sermaye tavanı neden 27 m yükseltildi.
    Birde finnette ben 6 martta genel kurul gibi bir yazı oludum dün. Bilhisi olan var mı?

LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5. spk ya şikayet edin madem her şey ortada daha ne bekliyorsunuz kuzu gibi yatırımcılar oldugu sürece bu devam eder başka şirketlerde yatırımcılar hemen patronu şikayet ediyor derimde bir defa olsun ben haric şikayet edeni duymadım buraları aklama duvarı oldu ın acemşah bu işi ancak siz cözersiniz bu adamlara ulaşın tüm gercekleri ögrenin benden cok agır sözler duydular ama sizi takip ettiklerini biliyorum siz sorun bizleri aydınlatın cok hayır dua alırsınız o zafer denen kişi bana senin yazılarını takip ediyorum demişti akşamları siteye giriyormuş yorumları okudugunu Allah aşkına söylüyorum dogrudur yorumları okuyor.ytd

Alıntı Originally Posted by BorsaBilgini Yazıyı Oku
    spk ya şikayet edin madem her şey ortada daha ne bekliyorsunuz kuzu gibi yatırımcılar oldugu sürece bu devam eder başka şirketlerde yatırımcılar hemen patronu şikayet ediyor derimde bir defa olsun ben haric şikayet edeni duymadım buraları aklama duvarı oldu ın acemşah bu işi ancak siz cözersiniz bu adamlara ulaşın tüm gercekleri ögrenin benden cok agır sözler duydular ama sizi takip ettiklerini biliyorum siz sorun bizleri aydınlatın cok hayır dua alırsınız o zafer denen kişi bana senin yazılarını takip ediyorum demişti akşamları siteye giriyormuş yorumları okudugunu Allah aşkına söylüyorum dogrudur yorumları okuyor.ytd
    Temsilciye bağlanıyor diyor. Sonra kapanıyor.

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz. Vay şöyle oldu böyle oldu anlamam. Vakı vakı vak vak vak vak.

8. Defansa gelin bugun kalkacak bu hisse

Sayfa 489/761 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •