Sayfa 489/919 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon
Arama sonucu : 7345 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

1. Deniz yatırım gedigin elindekini aldı da çingene kenara çekildi azicik.

GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

2. Arkadaşlar Deniz Yatırım dan işlem yapan kim? Patron geri alım açıklamıştı sanırım alım yaptı mi veya ara ara yapıyor mu? 2.resim Mart ayından bugüne pasta. Deniz ordan dikkatimi çekti.

Stefan Zweig

3. Paylaştığıniz resimleri siz gorebiliyor musunu? Çözünürlük kaynaklı bir sorun var sanirim. Okunmuyorlar
     Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Deniz Yatırım dan işlem yapan kim? Patron geri alım açıklamıştı sanırım alım yaptı mi veya ara ara yapıyor mu? 2.resim Mart ayından bugüne pasta. Deniz ordan dikkatimi çekti.

Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

4.  Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    Paylaştığıniz resimleri siz gorebiliyor musunu? Çözünürlük kaynaklı bir sorun var sanirim. Okunmuyorlar
    Kolay yüklensin diye düşük çözünürlük seçeneği ile yüklemiştim. Tekrar denerim izin verirse.

Stefan Zweig

5. Gedik bugün de kaldığı yerden devam edecek anlaşılan..
    2.aylik pasta..

Stefan Zweig

6. Geri alım işlemleri :

7. Oldu olacak tabana ver, 7 kademe kaldı zaten. İnsanları iyice nefret ettirecekler borsadan.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

8. Thumbs up

Banka izni öncesi 1.37 maliyetli MAL'a ait dohol malını bugün yüzde %10 karla kimler aldıysa kaktırıp ellerine verdim.Emmi nin de kağıdınında avradını karakaçan kovalasın.Bir daha Davos a gelmem misali inşallah uğramam bu kağıda.Yok bankaymış,yok kasada paraymış zaten eski ceo Vural Akışık ı filan yönetim kuruluna geri getirdiler bağımsız üye diye.Yani gemicinin dediği gibi İstanbul bir liman ben bir gemi uğrarsam bir daha çüksünler beni.Malın malını trade için al-sat yatırım yapma.O kadarrrr.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

Sayfa 489/919 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •