Artan

1,41 14.63 15:45
55,00 10 15:45
267,50 9.99 15:36
38,14 9.98 15:45
27,34 9.98 13:55
Artan Hisseler

Azalan

283,50 -10 15:41
45,36 -10 15:42
47,70 -10 15:36
43,74 -10 15:44
372,00 -9.98 15:45
Azalan Hisseler

İşlem

10.820.527.414,84 15:46
7.083.693.432,80 15:46
7.066.858.120,00 15:46
6.057.015.001,85 15:45
5.815.702.178,35 15:46
Tüm Hisseler
Sayfa 489/948 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: Viop XXXVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bana Polyanna derler bana uymuyor. Gerçi süt ve ekmek zamlandı.

Öte yandan zeki, akıllı, çalışkan kişiler çok uğraşıp defalarca deneyip istediği hedefe yaklaşamayınca kenara çekliyor olabilir. İnsanı üzen şeylerin başında başarısızlık ve çaresizlik, bunun yanında yanlış anlaşılma geliyor.

Benim tahminim özellikle sistem bunların önüne takoz oluyor, nerede yaramaz adam var onların önü açılıyor. Tabi çalışmak ile bir şey elde edilemez diye bir söylem olmasın diye arada desteklenenler vardır.

Normalde Polyanna okullarda yasalanmalı ya da doğru yorumlanmalı. Normalde eğitim sistemi çalışkan, azimli, kararlı, kaliteden ödün vermeyen, yüksek hedefler belirleyebilen, yenilgiden yılmayan, rekabetçi ama aynı zamanda iş birlikçi insanlar yetiştirmeli. Görüntü bu dünya geçici çok da kafaya takma diyen insan yetişitiriliyor. Dün Yeniden Refah'dan Fatih Erbakan'ı gayet beğendim ama bir yerde bizim parti olarak amacımız ve önceliğimiz ahiret hayatı dedi benden olumsuz not aldı.
    Sn.Ariston,Polyanna'yı sevmem,anasınıda sevmezdim.
    Her olayda kendini avutup tepkisiz olmak iyi değildir,Gerçekci olmalı,kötü yaşananlara gerçek tepkiyi insanlar göstermeli.(bence)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yeğenim süper zeka...çocuk grup etkinliklerinden, yaşıtlarıyla oynamaktan hoşlanmıyor, yalnız takılmayı seviyor...kendinden yaşça çok büyük insanlarla sohbet edip bir şeyler yapmaktan zevk alıyor...inanılmaz denilecek kadar çok kitap okuyor öyle böyle değil...benim oğlum haftada 1 roman bitiriyor bu çocuk neredeyse günde 1 roman bitiriyor...koleje gidiyor öğretmenleri bu çocuğun burada ne işi var diyor.

okul haricinde dışarıdan özel eğitimde alıyor...okulda beden eğitimi derslerine pek katılmıyor ama spor yapsın diye dışarıda spor salonuna gidiyor...orada bireysel çalışma imkanı olduğu için onu seviyor...

aile için ve çocuk için gerçekten zor bir süreç...büyüdüğü zaman sosyal hayatı nasıl olacak gerçekten merak ediyorum...

Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Bilgi Durağı
    @billgi_duragi
    ·

Zeki insanlar (+110 IQ) kalabalıkta mutsuz olduğu, yalnızken ise en mutlu anlarını yaşadıklarını, British Journal of Psychology isimli hakemli derginin yaptığı araştırma ile bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

https://twitter.com/billgi_duragi/st...10246171815942

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,657
    ,,,

cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

4. Zaten yabancı kurumsal ciddi yatırımcı ülke notu nedeniyle borsaya giremez. Girenler hedge fon onlar da y. Dışı dolar try spread ler nedeniyle girmiyor. Biz bizeyiz, yerli fonlar bir miktar giriyorsa giriyordur ( bes filan ) onun dışında önemli bir şey de şu, kim bu fiyatlardan hissesini satar ve satan ne yapar? Gerçek satış da az bence. O da bu durumu ortaya çıkartan nedenlerden biri bana göre. Ben satmam şahsen ne x30 ne xles portföyden tek lot satış işlemim yok öküz gibi oturdum malın üstüne.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Zaten yabancı kurumsal ciddi yatırımcı ülke notu nedeniyle borsaya giremez. Girenler hedge fon onlar da y. Dışı dolar try spread ler nedeniyle girmiyor. Biz bizeyiz, yerli fonlar bir miktar giriyorsa giriyordur ( bes filan ) onun dışında önemli bir şey de şu, kim bu fiyatlardan hissesini satar ve satan ne yapar? Gerçek satış da az bence. O da bu durumu ortaya çıkartan nedenlerden biri bana göre. Ben satmam şahsen ne x30 ne xles portföyden tek lot satış işlemim yok öküz gibi oturdum malın üstüne.

kim hisse satar ve satan ne yapar sorusu önemli.

galiba borsada artık bu para bana fazla zaten diyen kaymak tabaka kaldı

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Zaten yabancı kurumsal ciddi yatırımcı ülke notu nedeniyle borsaya giremez. Girenler hedge fon onlar da y. Dışı dolar try spread ler nedeniyle girmiyor. Biz bizeyiz, yerli fonlar bir miktar giriyorsa giriyordur ( bes filan ) onun dışında önemli bir şey de şu, kim bu fiyatlardan hissesini satar ve satan ne yapar? Gerçek satış da az bence. O da bu durumu ortaya çıkartan nedenlerden biri bana göre. Ben satmam şahsen ne x30 ne xles portföyden tek lot satış işlemim yok öküz gibi oturdum malın üstüne.

sanayi hissesi yok mu sizde? atıyorum arçelik 53 tl olsa satmaz mısın? bankalar ok değerlemeler(f/k ,pd/dd) ucuz veya thy ucuz....

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    sanayi hissesi yok mu sizde? atıyorum arçelik 53 tl olsa satmaz mısın? bankalar ok değerlemeler(f/k ,pd/dd) ucuz veya thy ucuz....
    ARçelik örneğinden gidersek %75 ihracat geliri var, hitachi markasını da aldı. Yurt dışında daha da büyüyecek. Döviz kazanacak, dünyanın en ucuz işçiliği olan ülkelerden birinde üretim yapacak. 53 de olsa insanın satası gelir mi emin değilim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    Elimde arçelik yok çok kısa gir çık yaptım, ama elimde olsa spot taşısam 53 tl olsa satınca alacak başka ucuz hisse görmem lazım, yoksa ne yapayım, dolar 20 olsa adam gene dolarla basıp basıp satıyor niye satasınız...

Sayfa 489/948 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •