biraz rahat zaman oldu, bilgisayar düzeldi, mixolydianın gözlerini bozacak çizgileri de temizledim.
bir ara yazıp durduğum 3,000 - 5,000+ muhabbetinin basit, muhtemelen kimine gayet bildik perde arkasını koyayım, herif üfledi durdu başımızı şişirdi demeyin, casaubona da selam olur.
şablon : grafikte mavi ort (bölgesi) - kırmızı ort (bölgesi) koşusu. mavi civarı piyasa sentimenti aşağı (ya da yukarıya doğruysak yukarı) döner (ki yine döndü, illa ki dönüyor, engel olamıyoruz

). fazla dip çalışması filan olmadan yavaş başlayıp hızlanarak, (genelde) kırmızıya değinceye kadar koşar. sonra da psss diye biter ve de ardında "gidebilir de ha, biraz para koyalım tedbiren" diyen mümkün olduğunca çok adam bırakarak tekrar önceki yöne gideeer. sen sağ ben selamet.
daha çok
günlüklerde izlenen, btc master tepeden düşüşte haftalıklarda da gerçekleşen, bu sefer aylıklarda uygun durum oluşan; casaubon'un galiba "durum" adlı başlığında anlattığı
kolaj-nikelaj şablonu
ama aylıkta. tabii piyasalar genelde boğa olduğu için aylık bollingerin bu bölgesine nadir iniliyor, o yüzden nadirce bi vaka, aylık olduğu için mesafe büyük, yamuk, eksik gedik kalma riskleri daha yüksek. ayrıca btc'de eldeki grafik aşırı tepe yüzünden epey bereli o yüzden ucu bucağı kayabilir.
ama
risk düşük, getiri yüksek şablondur; uç nokta kovalamaya dalmayan güzelce para yapar, gider çıtır çıtır yer.
en temelde de pazar yok olmuyorsa 5 aylığa (kırmızı) değeceğiz eninde sonunda, bu net. ha değdiğimizde o nerede olacak bakalım - secbul'un yapıları o yüzden de ayrıca merakla izliyorum.
hisse.net külliyatından bir KPL yorumu

(yetişirsem sileceğim sonra, yer kaplamasın)

Yer İmleri