Sayfa 489/1011 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Kısa Vadeli İşlem Önerileri - TAVHL - F_TAVHL1222 / AL

Spot Hisse

Cari Fiyat : 90.95 91.00

Hedef Fiyat: 93.75

Zarar Kes : 89.55

Vadeli Kontrat

Cari Fiyat : 91.65
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Hee aynen öyle valla! En komiklerinden biri de karşılaştırmalı üstünlükler denen zırva..Bu senin itiraz ettiğin konu. Hiç duydun mu mesela ingilizlerin hintli dokuma ustalarının ellerini bilekten kestiğini?! Duymamışsindır. Sonra ingiltere kumaş üretsin Portekiz şarap! Teoriye gel!

İkinci mesele; Karl Polanyi diye bir isim duydun mu hiç?! Sanmiyirum..
    Bilimdeki atılımlarının hiç katkısı yok o zaman?
    maxwell, claud shanon, alan turing falan bu adamların dünyayı değiştirmesinin ekonomik etkileri falan?
    Sömürdüler semirdiler kadar basit değil olay.

3. sabah sabah şu videoyu dinledim, resmen içim sönümlendi, demekk ki millet bu salakları dinleye dinleye shortçu oluyo.. tek bi doğru cümlesi var hıyarın, onu da başlığa koymuş zaten

-"Ekonomisi Kötü Olan Ülkenin Borsası İyi Olmaz"

https://www.youtube.com/watch?v=TeConwNO2Ug&t=28s

4. SASA ve HEKTS da devreye girerse bugünü rekorla kapatabiliriz.
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bir haftadır bakıyorum. Elim gitmedi bi türlü. Tepe de gider artık
    Biz sana maaş verelim ve bizim istediğimiz hisseleri al yada pozisyonu al, sat dediğimizde de sat. Cemaat para kazansın sayende. Canım kardeşim

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Biz sana maaş verelim ve bizim istediğimiz hisseleri al yada pozisyonu al, sat dediğimizde de sat. Cemaat para kazansın sayende. Canım kardeşim
    Maaşa gerek yok canım abim. Varsa gözüne kestirdiğim kağıt dalayım hemen. Kazandığından 3-5 atarsin fitlesiriz.

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Maaşa gerek yok canım abim. Varsa gözüne kestirdiğim kağıt dalayım hemen. Kazandığından 3-5 atarsin fitlesiriz.
    Eskiden bozkuş reis bu işi iyi becerirdi. Sonra üç beş tarikat cemaat bundan zorla bağış almış sonra akıllandi. Şimdi formun pusulası gundi sindoma çağrı gibi arkadaşların peşine takıldı da cebi para gördü.

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    sabah sabah şu videoyu dinledim, resmen içim sönümlendi, demekk ki millet bu salakları dinleye dinleye shortçu oluyo.. tek bi doğru cümlesi var hıyarın, onu da başlığa koymuş zaten

-"Ekonomisi Kötü Olan Ülkenin Borsası İyi Olmaz"

https://www.youtube.com/watch?v=TeConwNO2Ug&t=28s
    Bu adamları dinleseydim batmıştım.
    Bunlar Amerika'nın adamları. Ne diyordu Amerika Irakta atom bombası var. Hala bulacaklar. Hambugerci bunlar.😀

Sayfa 489/1011 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •