Sayfa 489/567 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539 ... SonSon
Arama sonucu : 4536 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: Viop LXIV

1. The CEO of Lufthansa, Carsten Spohr, earned a total compensation of €6.23 million in 2023. This compensation was comprised of a salary of €1.9 million and additional "other" components, including bonuses, stock options, and other forms of remuneration, totaling €3.7 million. In 2022, his total compensation was €5.1 million

herkes hak ettiği koltukta oturuyorsa sıkıntı yok gibi görünüyor. Fazladan kadro olmayacak hak eden oturacak bu mayışlar düşük bile.
    delta airlines ceosu yılda 30 millon dolar cvarı yazıyor nette. lufthansa 6 millon avro ...

3.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Euro ile PPF arasında tercih yaparsak Euro daha akıllıca olur dün Arçelik zararın nedeni satışlar değil düşük Euro
    50 makülü anlık olmalı
    dün bir dostum aradı borsadan 2.8 milyon çektiği bir para vardı likit fonlara yatırmış günlük 3.600 tl getirisi.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. bu sahtekar hırsız çoban yatay görünüm altında mal mı pazarlıyor hala..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

5. yabancı her fırsatta kaçacak diyeli 6 ay oldu..ne zamana kadar %20 lerde olan yabancı oranı SIRIFLAYANA KADAR KAÇACAKLAR..laf dönemi cilalama dönemi biteli çok oluyor..
    tek çözüm GÜVEN TAZELEMEK..
    bunu da istemezler çünkü başına gelecekleri biliyorlar..
    o halde ne olacak..BORSA ÇÖKTÜ..
    yetmeyecek bakalım neler gelecek başımıza..kimsenin parası da güvende değil..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

6. lafontenden masallara devam bu ülkede 50 milyar dolar nasıl çıktı onu anlatsın 18 ayda topladığın paranın 3/2 si .
    FORMASYON AVCISI 53

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    dün bir dostum aradı borsadan 2.8 milyon çektiği bir para vardı likit fonlara yatırmış günlük 3.600 tl getirisi.
    küçükler 0.14 getirebiliyor ama gece uyutmaz terra var t2 mi ne ben almam
    yalnız yazdığım Bgp çok sağlamdır 5 yıldır al-sat yaptım, gece rahat uyku için ideal
    Euro fırsat verirse almak lazım 50 bekliyorum 2 ay içinde ya parlte etkisi ya başka bir cacık hareketi ile

8.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    küçükler 0.14 getirebiliyor ama gece uyutmaz terra var t2 mi ne ben almam
    yalnız yazdığım Bgp çok sağlamdır 5 yıldır al-sat yaptım, gece rahat uyku için ideal
    Euro fırsat verirse almak lazım 50 bekliyorum 2 ay içinde ya parlte etkisi ya başka bir cacık hareketi ile
    Millet fonlara kayıyor 2-3 ay yaz tatili mayıs sat git hikayesine zaten ortada bir katalizör yok şuanda benim bir seneryom vardı imamoğlu tutuksuz yargılama hikayesi , 2. dalga üzerinden 2 çeyrek altını 2 bilezik nasıl arındı diye insanlara soruluyor ifadeleri alınırken
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 489/567 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •