Teşekkürler abicim
Teşekkürler abicim
Ellerinize sağlık Sn. T/A,
Cümleten iyi geceler.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
XU100...
Yatmadan önce uzunca bir süredir Endeks için hiç çalışma yapmadığımı fark ettim. Vakit biraz geç oldu ama en azından grafiği şimdi ekleyip, yarına düşünce ve görüşleri detaylıca paylaşmaya çalışayım...
Grafik Don Kişot Üstadın beğeneceğini düşündüğüm bir stilde hazırlandı. Umarım fırça yemem...
Şimdilik uyku saatime geldiği ve vakit geç olduğu için grafik için diyebileceğim:
- Yarına DİKKAT!!! diyor... Yani "burayı geçemezsem, yine düşerim" diyor...
Devamını yarın seans içince birlikte gözden geçirelim....
Hayırlı geceler...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Hayırlı Cumalar...
Bol Kazançlar...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Hayırlı cumalar,
Cümleten bol kazançlar.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Cümleten tüm dostlara merhaba.
Malum İstanbul da sıcaklar başladı. Gece uyku tutmadı. Telefonda gece dın dın etti. Bi bakayım dedim. Meğer üstad alarm düğmesine basmış.
Mesajı okudum. Tamda sabah benim uyuz eşşek için alım talimatı vereyim diye düşünürken şimşekler çaktı kafamda.
teşekkürler üstadım, birkez daha garibanların bir abisi olduğunu hatırlattın gece vakti.
Günlük telaşeler içinde bazen ufak detayları gözden kaçıyoruz. Allah razı olsun. Rahmetli babanız nur içinde yatsın. Rabbim günahlarını bağışlasın mekanını cennet ihsan eylesin.
Saygılarımla
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri