-

Originally Posted by
ayhan53
direk kırmızı o hareket
Başkanım 2side net kırmızı kart ben hakemin gördüğünü ama vermediğini düşünüyorum. Heleki ilkini kesin gördü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
3 gündür başta erman olmak üzere 6s li sekiztaşlı tıslı yorumcular hep hakemin üstüne oynadıalr normal
bugün lemi çelik denen dingili izledim direk hakemle oynadı maç öncesi
bir halt olacağı yok.
-
Senin yöneteceğin macı ben ..... hakem.. Olmayan faulü verdin golü yedik .. Bisuna bu maça atanmamışsın ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
9 kişi oynaması gereken takım ilk sarı kartını 83de gördü ..
-
cefakar kanaryalar topiğini üstte görünce yenik olduğumuzu anladım ....
bir halt olacağı yok.
-
tam istedikleri gibi olmadı yarın kurşuna dizerlerdi aykutu tercihleri benide tatmin etmediama ilk yarı bence oyun olarak trabzondan çok daha iyiydik
o pala nın üzerine hafta içi çok oynadılar oda rezil bir maç yönetti
bir halt olacağı yok.
-
içeride ve dışarıda 2010 yılındn beri bu takıma 18 maçtır yenilmiyoruz ama bugünkü beraberlik beni mutlu etmedi
bir halt olacağı yok.
-
ilk yarıya göre baktığımızda 2 puan daha iyi başladık ilk yarı ilk 2 maçımız berabere idi
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri