Sayfa 49/213 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 385 - 392 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    günaydın,
    EKGYO için,

kısa ve orta vade için bu grafiği kullanabiliriz diye düşünüyorum. 3,14 üzerinde kalabilirse 3,20, 3,26 ve 3,32 bantlarına hareketler olabilir. destek olarak 3,08, 3,01 ve 2,96 düşünebiliriz. YTD.

Teşekkür ederim. Ekgyo için o halde orta vadede 3,50 pek olası gözükmüyor. Temettü hareket getirir gibi bir algı doğru olabilir mi? Aşağı yön için mevsimi değil gibi öngörüm var ancak endeksten daha düşük pozitif hareket ve endekten daha yüksek negatif hareket yapmaya başladı. Bu da sanırım destekleri zorlayacak gibi.

TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yukarıda gördükleriniz yatırım tavsiyesi değildir, şahsi görüşlerimdir.

2.  Alıntı Originally Posted by Umit Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Ekgyo için o halde orta vadede 3,50 pek olası gözükmüyor. Temettü hareket getirir gibi bir algı doğru olabilir mi? Aşağı yön için mevsimi değil gibi öngörüm var ancak endeksten daha düşük pozitif hareket ve endekten daha yüksek negatif hareket yapmaya başladı. Bu da sanırım destekleri zorlayacak gibi.

TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    temettü hareket getirebilir ama ne kadar hareket getirir ona bakmak gerekli. vereceği temettü miktarı falan önemli bu noktada. 3,50 olur ama bunun için iyi haberlerle ve verilerle desteklenmesi gerekir diye düşünüyorum. bir sürü kampanyalar yapılıyor ekgyo için televizyonlarda görüyoruz. bunlar ne kadar etkiledi olumlu katkısı oldu mu onları düşünmek lazım. bugün 3,08 e kadar saldı kendini. ben bu ekgyo nun ağır bi kağıt olduğunu düşünmüşümdür hep.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

3. Alcatel tamamen spekülatif hareket ediyor. teknik falan pek çalışır diye düşünmüyorum bu kağıtta. dikkatli olmakta fayda var.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

4. ALARK,

gözüme güzel gözüktü diyebilirim. aralıktan bu yana bir yükseliş trendinde. bu noktada 4,71 önemli bir destek gibi. buranın üzerinde kaldığı sürece 5,02 bandına hareketler yapabilir. trendin bozulmaması için aşağıda 4,54 in altına sarkmamalı. kendi görüşümdür. YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    PRKME,

kısa vade de mart başından bu yana göze hoş gelen bir yükseliş trendinde gibi. 2,38 i kırarsa, 2,41, 2,44 ve 2,50 bantlarına hareketler olabilir. aşağıda ilk destek 2,33. trendi de bozmaması için 2,33 üzerinde kalması gerekli diye düşünüyorum. YTD.

Evet prkme güzel bir hareket yaptı. 2.50 direncine geldi. Geçerse güzel. Bence geçecek gibi

6.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    merhaba,
    yorumunuz için teşekkür ederim. ben kendimde genelde günlük trade ediyorum yada özellikle bu tarz piyasalarda kısa vade al sat lar yapıyorum. bu yüzden genelde günlük yada kısa orta vade grafik bakmayı tercih ediyorum. uzun vade bir yatırıma gireceğim zaman muhakkak oturur şirketin bilançosunu ve hikayesini detaylı incelerim. uzun vadede de grafikten destek dirençler çıkarabiliriz fakat burada da sanırsam arkadaşlar genelde kısa orta vade yatırım yapıyorlar gibime geldi, ki herkese söylerim kendi kafanıza uyanı yapın diye. formasyon çalışması da olabilir dediğiniz gibi ama biraz daha vakit ayırmak gerekir onlar için. ben genelde kendim içinde indikatör bazlı analizleri severim, zaten o amaçla açtım sayfayı. birde formasyonlarla ilgili başka sayfalarda yorum yapan arkadaşlarda var. elliotla ilgili kullandığım zaman oluyor ama nadir. o tamamen başlı başına bir konu oturup hesabı kitabı net yapıp öyle yorumlamak lazım. kendi adıma yaptığım analizden şahsım adına memnun kaldığım için çokta başvuruyorum diyemem. ama yaptığım çalışma olursa seve seve paylaşırım buradan. bir de kendimce şöyle bir düşüncem var. geçenlerde bir sitede görmüştüm uzun vadede destek noktaları şunlar şunlar diye yazmışlar hissenin fiyatı misal 100 tl iken gelmiş 80 tl ye, zaten yatırımcı yaşayacağı kaybı yaşamış o arada o yüzden kısa orta vade daha çok hoşuma gidiyor ama tercih meselesi tabiki
    tam üstüne geldi diye PRKME örneği ile konuyu müsadenizle biraz daha açmak istiyorum.yükseliş trend teyidini formasyon gereği 2.47 i geçerek yapması gerekiyordu.sizde zaten 2.50 dediniz.ki bugün 2.50 kapattık.peki sonra ? grafik marjınız çok dar olduğundan satım için kararsızlık noktasına giriliyor.misal dün alctl gibi %10 yapmış olsa çoğu kişi tahminimce satışa geçerdi.ama sizin grafik sayı değerleri biraz daha yukarı ve aşağı yönde geniş olsa belki arkadaşlar %20 i cebe atacak.PRKME de de çanak formasyonu oluşursa misal tek tavanda bunu tamamlayabilecek duruma geldi.günlük kısa vade ama marjı derin grafik yapabilirmisiniz mesela.pek tabi biliyorum siz yatırım tavsiyesi al/sat değerleri vermezsiniz.ama kısa vade de olsa KY ler daha çok kazansın hcm.nacizane isteğim ve desteğiniz mümkün olursa tabi.

7.  Alıntı Originally Posted by navys Yazıyı Oku
    tam üstüne geldi diye PRKME örneği ile konuyu müsadenizle biraz daha açmak istiyorum.yükseliş trend teyidini formasyon gereği 2.47 i geçerek yapması gerekiyordu.sizde zaten 2.50 dediniz.ki bugün 2.50 kapattık.peki sonra ? grafik marjınız çok dar olduğundan satım için kararsızlık noktasına giriliyor.misal dün alctl gibi %10 yapmış olsa çoğu kişi tahminimce satışa geçerdi.ama sizin grafik sayı değerleri biraz daha yukarı ve aşağı yönde geniş olsa belki arkadaşlar %20 i cebe atacak.PRKME de de çanak formasyonu oluşursa misal tek tavanda bunu tamamlayabilecek duruma geldi.günlük kısa vade ama marjı derin grafik yapabilirmisiniz mesela.pek tabi biliyorum siz yatırım tavsiyesi al/sat değerleri vermezsiniz.ama kısa vade de olsa KY ler daha çok kazansın hcm.nacizane isteğim ve desteğiniz mümkün olursa tabi.
    Selamlar

Dediginiz olabilir. Ben kendi yaptigim sekilde genelde yorumluyorum. Misal 2.38 prkme aldim bugun kapanista 2.50ye verdim gibi. Ayni kagitta cok israrci olmayi sevmiyorum. Ama dediginiz gibide ozelden mesaj atan da cok oluyor onlara da elimden geldigince geri donus yapiyorum. Burda da yine yapmaya calisirim.

8. PRKME artık uzaya gider herhalde

Sayfa 49/213 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •