Sayfa 49/202 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
Arama sonucu : 1612 madde; 385 - 392 arası.

Konu: PRKAB - Türk Prysmian Kablo

1. TEİAŞ ın TKABY.47 Referanslı, Ambarlı TM Sultanmurat GIS TM 154 kV, 2x1600mm² XLPE İzoleli Yeraltı Güç Kablosu Bağlantı Projesi ihalesi kapsamında en düşük teklifi firmamız tarafından verildiği 21.06.2017 tarihinde ve ilgili projeye ilişkin Şirketimiz tarafından verilen teklif uygun görülmüş, TEİAŞ tarafından gönderilen sözleşmeyi imzalamak üzere davet yazısını tebliğ aldığımızı 07.08.2017 tarihinde açıklamıştık.
    Aşağıda detayları verilen Proje ile ilgili sözleşme taraflarca bugün imzalanmıştır.

İhale Eden Firma :Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ)
    İhale Konusu : TKABY.47 Referanslı, Ambarlı TM Sultanmurat GIS TM 154 kV, 2x1600mm² XLPE İzoleli Yeraltı Güç Kablosu Bağlantı Projesi
    İhale Tutarı :55.079.549,00 TRY + KDV
    İhale Tarihi : 21 Haziran 2017
    Projenin süresi : Sözleşme tarihinden itibaren 420 gün

Bilgilerinizi arz ederiz.
    Saygılarımızla,
    Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş.

2.  Alıntı Originally Posted by izmirimizmir Yazıyı Oku
    TEİAŞ ın TKABY.47 Referanslı, Ambarlı TM Sultanmurat GIS TM 154 kV, 2x1600mm² XLPE İzoleli Yeraltı Güç Kablosu Bağlantı Projesi ihalesi kapsamında en düşük teklifi firmamız tarafından verildiği 21.06.2017 tarihinde ve ilgili projeye ilişkin Şirketimiz tarafından verilen teklif uygun görülmüş, TEİAŞ tarafından gönderilen sözleşmeyi imzalamak üzere davet yazısını tebliğ aldığımızı 07.08.2017 tarihinde açıklamıştık.
    Aşağıda detayları verilen Proje ile ilgili sözleşme taraflarca bugün imzalanmıştır.

İhale Eden Firma :Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ)
    İhale Konusu : TKABY.47 Referanslı, Ambarlı TM Sultanmurat GIS TM 154 kV, 2x1600mm² XLPE İzoleli Yeraltı Güç Kablosu Bağlantı Projesi
    İhale Tutarı :55.079.549,00 TRY + KDV
    İhale Tarihi : 21 Haziran 2017
    Projenin süresi : Sözleşme tarihinden itibaren 420 gün

Bilgilerinizi arz ederiz.
    Saygılarımızla,
    Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş.
    Bu haber PRKAB'ı nasıl etkiler. Tavan olmadığına göre sazan avımı yaptılar.

3. Karaktersiz hisse... ben böyle kapanış görmedim... kapanışa 2,66 ile giriyor ve 2,59- 2,65 kapatıyor... senin gibi hisse olmaz olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Dostum kanki 2,50 den sattığım 35 bin lotu 2,86 ortalama ile geri aldım, benim halim çok daha feci, sen en azından kıpraşmadın....
    Kısmetten ötesi yok... 3,10'u gördüğünde bir miktar satıp 2,90 dan başka bir hissede pozisyon almayı düşünmüştüm... elim varmadı satmadım.Şimdi almadığım o hisse 3,80 lerde...
    Bu PRKAB çok zor para kazandıran bir hisse... Endekste batık olmayıpta 1'e 2 yapmayan ender hisselerden biri.
    Bakalım bir gün beklediğimize ve kaçırdığımız fırsatlara değecek mi?
    3 liradan aşağılarda gezinirse ben vedalaşır bedelliye de katılmam. Her hafta diğer hisselerde bir sürü al-sat fırsatı doğuyor.Portföyümün diğer kısmından para kazanıyorum da burdaki param atıl durumda gibi hiçbir şey kazandırdığı yok.
    Bugün de 5-6 bin lot alım yaptım... şimdilik beklemeye devam.

5. Bu hisseyi son dönemde Gedikten gelen satışlar bu hale getirdi...Gedik bugün de 263 bin lot satış yapmış.
    Bugün büyük ölçüden A1 CAPİTAL tahtayı hareketlendirmiş görünüyor, 2 milyon 796 bin lot işlem yapmış, gün sonunu da 17 bin lot alımla kapatmış.

7. Rezil rezil hareket etmeye devam ediyor...

8.  Alıntı Originally Posted by ay_yıldız Yazıyı Oku
    Rezil rezil hareket etmeye devam ediyor...
    6,80 den aldığım 7,70 den satmadığım 80 bin lot kozadan ettiğim zarar bile canımı bu kadar sıkmadı.........

Sayfa 49/202 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •