Sayfa 49/327 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 385 - 392 arası.

Konu: EUKYO - Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Aciklik orani en dusuk buydu %50 civaro adam demek o yuzden bjna girdi bakalom nerden vericek milletin eline

2. %40 ini ele gecirdiyse birsey kalmamis disarda %10 gibi birswy kalmis ne yapacak gorelim bakalom ama dokkat edin arkadaslar

3. Taze bi pasta atar misiniz arkadaslar

4. tavanda kaç var?

5. Bir saat once 1.67 ye alis yazdim vermedi bana var bir bildigi denemelik yazmistim bu arada az bir lot adam piyasayi ele gecirdiyse elinde olanlar dikkat etsin arkadaslar metroyu takip eden,biri olarak spyluyorum avgyo da olur gider ekurisi gibi asagida salinabilir o yuzden tetikte olun herkese bol kazanclar

6.  Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    Bir saat once 1.67 ye alis yazdim vermedi bana var bir bildigi denemelik yazmistim bu arada az bir lot adam piyasayi ele gecirdiyse elinde olanlar dikkat etsin arkadaslar metroyu takip eden,biri olarak spyluyorum avgyo da olur gider ekurisi gibi asagida salinabilir o yuzden tetikte olun herkese bol kazanclar
    Bu söylediklerinden birisi olacağı kesin gibi

7.  Alıntı Originally Posted by emek Yazıyı Oku
    Bu söylediklerinden birisi olacağı kesin gibi
    Valla yeni ykgyo daydik biz hep beraber fibo gecemez demistik hatrladin mi 3.40 larda goremeden dustu bunda su var adam bugun aciklayacak su sekilde devak ederse %43 u bende diye zaten piyasada %51 var bu arada fibosu 1.85 ytd bunlar beni baglar

Sayfa 49/327 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •