Aynen 2 tavan yapar galip gjrse klgyo ve ykgyo yu %100 den fazla yaptirdi ...bu arada 91 e hemen 14000 koydu allahsiz
Evet dedigim cikti basti asgiya adam yukseltmek dedik ele vericek keklik ariyor
Boylece persembe gunu gunu gelen haberlerde bosa gitmis oldu haberleri yukari segilde cok kolay asagiya yansitiyor culsuz hisseyi kaldiramadi bari altlara yazan kucuk yatirimciya kakalimde hamal niyetine tasisinlar diyor benim anladigim budur sabahta uyardim dedigim cikti yukselmez alici geldikce kucaga birakiyor
Taven 2 aya burda olacakmısın bakalım çok erken yorum yapıosun.seninki şuanda sadece varsayım.millet bu haklı diyerek belki kağıttan çıkıyo vebal alma
Ben gordugume yaziyorum alan alir satan satar bundan banane ..52000 lot alis olup 11000 lot satis varken yukari almayip asagiya basiyorsa ne denebilir..ben yeni alim icin hic acele etmiyorum daha asagilardan alim firsati verecektir 88 ve ustune yigdi mali buda 88 ve ustunu ditenc yaptigi anlamina geliyor yukselcek olsa satis kademeleri bombosken yukselirdi cuma gunden beri ayni terane sonuc asagiya culsuz elene veroyor terbiyesiz lot sonlari hep 31 1 7 9 hem milletim kucagina borakiyor hemde dalga geciyor..bak ne yzamisim asagisa yazdiklar yt degildir sahsi dusuncelerdir
Kademe kademe mali yedirip sonra da yigiyor yukarilara ..mal cikmaya calisiyor ben fiyata bakarim sonucta asagiya gidiyor..bu durumu nasil anlamak istiyorsaniz oyle anlayin herkesin anlayisi farklidir..yt degildir herkese kolay gelsin
Son birsey beklentiler ve bilancolar onceden satin alinir hisselerde ama bu almiyor asagiya veriyor...2 ay sonra gorursun diyorsunuzda diyelim 1.40 a indi sonra 1.87 ye geri cikti eeeee bugun 1.87 den alan ne kazanacak koca bir 0 ...2 ay bosa tasimia olacak...ben hissede cuma ve bugun olanlari yasanilanlari yazip tahmin etmeye calisiyorum sallamasyon yapmiyorum..iyi gunler
Yer İmleri