Sayfa 49/133 İlkİlk ... 3947484950515999 ... SonSon
Arama sonucu : 1063 madde; 385 - 392 arası.

Konu: ROYAL Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by alfred23230 Yazıyı Oku
    Aslında şahsi görüşüm alış için acele etmemekti. Tahminimce 2. Çeyrek bilanço bahane edip son silkelemesini yapacaktır. O zaman alım daha mantıklı olabilirdi

Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
    sorun değil eğer düşürürlerse o zaman da alırız inşallah bence kağıt şu anda bedava hele bi gözaltından çıksın satış haberi gelsin millet 5 - 6 liralardan almak isteyecek

İşlem hacmi tekli rakamlara düşmüş bu güzel satan kimse kalmayınca mecburen yukarı çekip birazda oradan toplayacaklar bu da bayram sonrası bilanço ile beraber olacak.
    http://share.matriksdata.com/share.a...07242231363972

70 civarı yeni personel alınmış sezon çok yogun geçiyor iplikte ilk defa sekiz ünite çalışıyormuş ikinci çeyregin yine kar gelecegini düşünüyorum üçüncü çeyrek çok farklı olur gibime geliyor ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Hayali Yazıyı Oku
    70 civarı yeni personel alınmış sezon çok yogun geçiyor iplikte ilk defa sekiz ünite çalışıyormuş ikinci çeyregin yine kar gelecegini düşünüyorum üçüncü çeyrek çok farklı olur gibime geliyor ytd
    2. Çeyrek zarar yazsa bile yeniden değerleme beklenti neticesinde gerçekleşirse 3. Çeyrek karını beklemeye gerek bile kalmaz. Yeniden değerleme ile satış beklentisi satın alinmaya başlanır diye düşünüyorum. Umarım degerleme 2. Çeyrek ile beraber istediğimiz doğrultu da gelir

Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]

7.  Alıntı Originally Posted by Hayali Yazıyı Oku
    zaten kağıdı bu kadar sıkmalarının sebebide bu. 1 lota bile tenezzül ediyorlar

8. Tv lerde reklamları çıkmaya başladı...Umarım iyi olur!!!
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

Sayfa 49/133 İlkİlk ... 3947484950515999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •