Sayfa 49/94 İlkİlk ... 39474849505159 ... SonSon
Arama sonucu : 752 madde; 385 - 392 arası.

Konu: KUVVA - Kuvva Gıda Ticaret ve Sanayi Yatırımları AŞ

1. Arkadaşlar şirketin potansiyelini ortaya koymak bakımından bir değerlendirme yapabilir misiniz? Dondurma pazarlama sektörünün karlılığı ne durumdadır? Bu işten şirketin elde edeceği ciro ve kar beklentiniz neler?

Şu anki piyasa değeri şirketin 66 milyon TL ve şirket bünyesinde herhangi bir varlık kalemi görünmüyor an itibariyle.. Tek beklenti dondurma pazarlama işinin faaliyete geçmesi. Bu noktada buradan üretilecek kârın piyasa değerine oranının cazip olması önem arz ediyor.

Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by selçukoğlu Yazıyı Oku
    Anlayacaklar merak etme

1.50 de anlamayan 4,50 de anladı

buralarda anlamayan da yakın bir zamanda nerelerde anlayacak hep beraber göreceğiz
    Merhaba Sayın arkadaşım. Türk olduğum için, kafa sonradan dank ediyor.o zaman almıştım...asıl çoğu bugün alacağım...keşke paranın çoğunu o zaman buraya,bağlasaymışım.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Bu tahsisli sermaye artışı ne zaman gerçekleşir acaba....verilere ne zaman işlenir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Manisa-İzmir
    Gönderi
    412
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Bu tahsisli sermaye artışı ne zaman gerçekleşir acaba....verilere ne zaman işlenir
    Maalesef onaydan sonra tahsisli yapacak şahıs ve şirketin insafına kalıyor.

Ancak Serve için durum biraz acil. Kuvva'nın alımı için acele etmeliler. Hızla yapılmayacak olsa niye o kadar anlaşma haberi göndersinler? Bu yüzden çok uzayacağını düşünmüyor/düşünmek istemiyorum.

Saygılar...
    Yazdıklarımı lütfen yatırım tavsiyesi olarak almayınız. Pala'dan yediğim kazıkların haddi hesabı yok. Körle yatan şaşı kalkarmış.

Alıntı Originally Posted by SERCAYOLKAN Yazıyı Oku
    Maalesef onaydan sonra tahsisli yapacak şahıs ve şirketin insafına kalıyor.

Ancak Serve için durum biraz acil. Kuvva'nın alımı için acele etmeliler. Hızla yapılmayacak olsa niye o kadar anlaşma haberi göndersinler? Bu yüzden çok uzayacağını düşünmüyor/düşünmek istemiyorum.

Saygılar...
    Teşekkür ederim, Sayın hocam...

Dün sabah açışından sonra bugün sabah açıışında da,son bombamı sıktım...En tepelerden aldım ama,bu şirkete güveniyorum,güveniyoruz....Allah utandırmasın.

5.23 ten gaplı açmıştı orayı alıp öyle gider ytd
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Dün sabah açışından sonra bugün sabah açıışında da,son bombamı sıktım...En tepelerden aldım ama,bu şirkete güveniyorum,güveniyoruz....Allah utandırmasın.
    SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    5.23 ten gaplı açmıştı orayı alıp öyle gider ytd

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu gaplar hep beni mı bulur,gitsin başka hisseleri bulsun.1 e 10,1 e 30 gidenler var,onlarda hiç bir şey olmaz,domuz gibiler. Ama bendekiler, bırak gapı daha,da nasıl eksilere geçeceğim diye bakar.şansımı öpeyim.

Sayfa 49/94 İlkİlk ... 39474849505159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •