Sayfa 49/201 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
Arama sonucu : 1608 madde; 385 - 392 arası.

Konu: YESIL Yeşil Yatırım Holding

1. demedi demeyin yazmayın adam kıllanıyor.bakıyor forum yazı yazan kum gibi sat gitsin diyor izleyin

2. bencede seheryıldızı haklı. kesin takip ediliyor forumlar. benim malımı almak istiyorsa 50 yi yada 10 u göstersin anca ozaman veririm

3. bu gibi durumlarda para zararı değil PSİKOLOJİ çalşır.yarın muhtemelen eksi açacaktır.satmamanızı öneririm. beyazda da böyle oldu.sığ tahtalar böyledir.şahsen bugün açığa satan olmadığı kanaatteyim.zaten malı bir haftadır haberler akışıyla satan ŞEKER MENKUL.elinde bir taban yapacak lotu var.bugün 12000 lot verdi.garanti verdi.karşılatan GEDİK.bugün alanlarda düşüş kervanına onlar da katıldı.asıl önemliolaan OYAK MENKUL.satmadığı 108 bin lotu duruyor.şekerden satan muhtemel yüzde7 payı olan Ahmet bey.maliyet bu adama 12.00 civarında dün kim aldı İNFO ..arkadaşımı aradım mlın sahibi geldi dedim. bugünde pay alımı yapacağı kap bildirdi. sınırı 675 bin ...ucu açık böldüğünüzfe 26.00 tl geliyor diye hesap yaptık.kim bilir az demiş olabiliriz.5 miliyon alım deseydi.saldırırdık.adam akıllı.bizler ÖNÜNE taş olmayalım diye bu kıstası yapmış olabilir.yarın derseki bu alım miliyonlar derse şaşmamak lazım.bakınbelliolmz ŞEKER DÖNER ALIRSA şaşmayalım.buğün tabandn alanlar yani kapanış fiyatına alanlar BSTEC geldi diye satacaklrmı varsın satsın.İŞBANK GELİR ALIR.BİR HAFTADIR iş ALIYOR.NİCE yarın artı 10 yapacaği umuduyla alınan senetlein eksi beşie başladığınına şahit ollmuşsunuzdur.eksi olacak dediğinizin ARTI 5 yaptığını müşahade etmişssinizdir.ilk defa bu kadar uzun yazdım.psikolojinizi bozmayın yeterli.......benim 1000 tl borcum varsa o benimm sorunum.benden 50000 tl alacağı olan varsa o ONUN surunu.anladınız demek istediğimi...izleyin derim

4. 3 aydir en fazla alımı yapan garanti 21 lira maliyetli bugün malını 22 lira ortalmalı çıkmış görünüyor. 40 liradan başımıza çakmadığına sevinmemiz lzm. https://ibb.co/hb5fXn

5. sinan86 bıkmadan sıkılmadan yazdığın için sağol.tüm çaba ve gayretlerin için de teşekkürederim kudretin olsa Eminim YERİ VE GÖĞÜ İNLETECEĞİNDEN EMİNİM.

6. ***** ******* hatırlarmısın sana 2,50den başlayan rallinin hareketini demiştim
    şimdide diyorum haftalık hızlı çıkışın dönüşünü yaptı ve ara boşlugu kapattı şimdi kabaca 24 tl nin üzeri her kapanış teknik olarak ümit verici görünüyor ama beni bilirsin ben yakından izlenen kagıtları sevmem 55 kuruştan transı,1,60dan gen yatırımı almadıgım gibi hakkınızda bol kazançlar wowo yu unutmayın
    yatırım tavsiyesi olmayıp danışmanlık bildirimi degildir.

7.  Alıntı Originally Posted by seheryıldızı Yazıyı Oku
    sinan86 bıkmadan sıkılmadan yazdığın için sağol.tüm çaba ve gayretlerin için de teşekkürederim kudretin olsa Eminim YERİ VE GÖĞÜ İNLETECEĞİNDEN EMİNİM.
    estağfrullah üstad bizim birşey yaptığımız yoksa aklımızın elverdiğince yorumlamaya çalışıyoruz kimse mağdur olmasın diye. bizim maliyetler düşük sonradan girenlerin canı yanmasın üzülmesinler. stoplamak isteyen erken stoplasın beklentisi olan beklesin.

hakkaten senin ilk defa bu kadar uzun ve açıklayıcı yazdığını gördüm önden ilk teşekkürü ben edeyim çok doğru yerlere değinmişsin ve satır aralarında çok önemli mesajlar var.

8. Bu kağıt madem bu kadar karlı peki temettü verecek mi kar payı ile ilgili bir açıklaması var mı ne yapacak bu kadar karı gözüne mi sokacak ,en azından açıklaması lazım, şunu yapacağım yada şu kadar temettü vereceğim diye birde genel kurul ne zaman bilen arkadaşlar cevaplarsa iyilik yapmış olur ,en önemlisi de arkadaşlar bu şirketin telefonlarına ulaşmak mümkün olamıyor bu nasıl bir iş ,ben bağımsız denetleme kurumlarını aradım şirketi uyarın insanlar kafasına takılan soruları soracak bir muhatap bile bulamıyorlar diye ben arar size dönerim dediler gene fos yarın bir daha arayacağım gerekirse SPK yı arayacağım sen onca milletin parasını al muhatap yok hayret bir şey tam bir karambol övünmeye gelince tutmayın iş hesap vermeye gelince okus pokus ortalarda yokuz yazıklar olsun,

arkadaşlar hele yarın şirketi birde sizler arayın lütfen yoksa ben mi arama özürlüyüm anlıyayım lütfen

Sayfa 49/201 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •