Ya bak nasıl yan çizdi. Al sat yapsan en kötü 5, 6 kademe zarar edersin. Dediğin gibi güçlüysen o kadarcık zarar etki yapmaz. Ama burada boş çene yapmak sana daha çekici geliyor. Yok bidon yok bilmem ne. Kardeşim buradaki herkesin bi kulağının arkası kalmış opulmedik bu kâğıtta. Bırakacaksın bu isleri.
Senin demenle niye alayım ben bu senette 5 yıl geçirdim acemi değilim nerden alınır nerden satilir biliyoruz artık kendimce stratejim var ve beni düşüşlerde koruyor bak geride ne yazdım trumpin seçildiği gün bu grup tavandi ozellikle Alarko holding Trump seçilsin alicam secilmezse bulasmam borsa bundan ibaret değil
Haftaya görürsünmüş. Senin hesabina gore biden secilecek kagit dusecek sen de alttan alacan hemi? Biden napicak? Alarko grubu bizim düşmanımız saldırın seferoğulları mi diyecek? Ya bu kadar saçma şey görmedim ben. Borsa bu iner de çıkar da ama hayali dostlar düşmanlar yaratıp ona gore yatırım yapmak. Düşündürücü... Iyisi mi sen bir hava al gel.
Ayrıca birçok senet düştüğü yerden tepiyor bu tepemiyor büyük hissedarın yıllardır yaptığını yapmaya çalışıyorum dalga trade ediyor hakim ortak bende ona ayak uydurmaya çalışıyorum olay bu
Bidon gelince Alarko grubuna amargo uygulayacak mış yandık
Yer İmleri