Sayfa 49/167 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
Arama sonucu : 1333 madde; 385 - 392 arası.

Konu: GARAN - Garanti Bankası

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    serengeti düzlüğü-okavango deltası (meslek anakonda besicisi)
    Gönderi
    1,295
    Dün 15.74 maliyetli alınan yaklaşık 10 m lot bugun biraz fazlasıyla 15.86 maliyetle boca edildi gibi. Hissenin bu sevişmeden karı 59 kademe. Garan lütfen böyle sevişmeye devam et.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yahu insanlarin kafasini karistirip durma acikcinla. Butun borsa ona gore mi donuyor, sirketlerin degerleri acik yapanlara gore mi belirleniyor saniyorsunuz essek kadar 30 hisselerinde.

Karistiracaksan da bankalar haricindekilere yap ki okumayayim.
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Acikcilarin zarar yazip yazmadigini bilemezsin.

15.69 hissenin AORT'u ayni zamanda. Cunku A1 gibi firmalarin butun satis islemleri aciga satis. Bir kutuyu tiklamaya bakiyor. Gun icinde de mahsuplasiyor %99'u.

Ayni yerden en dusuk aciga satis fiyatinin 15.12, en yuksek aciga satis fiyatinin da 16.20 oldugu gorulebilir.

Insanin kafasini karistirmaktan baska hicbir ise yaramayan bir veri.
    bencede aynen..

3. kağıt sığlaştı.. gerçek ederine değerine götürmeliler artık

Alıntı Originally Posted by squidward Yazıyı Oku
    bencede aynen..
    Bencesi yok, oyle. Satis islemine kutuyu tikladigin zaman aciga satis oluyor. Satis yapiyorsun, sonra yerine koyuyorsun. Ama verilerde aciga satis olarak geciyor. Yaprak oynamayan 3 kademeye kitlenmis hissede ben bir ton oyle ilsem yaptim denemek icin, gunu sifirla kapattim. Gun sonu verilerde amman acikcilar tahtayi bitirmismis, yuzbinlerce lot aciga satis. Muahahaha.

20 milyon lot aciga satis olmusmus...

Onun fiktif islem oldugunu anlayamiyor. Isin ilginci de 50 senedir bu isle ugrasiyormus, normal birisnin 3 gunde anlayacagi seyi anlayamamis. Kactir yaziyorum bir senedir nazikce, anlayacaga da benzemiyor, milletin kafasini karistirip duruyor israrla.

5. 2.çeyrek bilançosuyla defter değerinde büyük artış olabilir..

net kar zaten sıçrayacak..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    serengeti düzlüğü-okavango deltası (meslek anakonda besicisi)
    Gönderi
    1,295
    https://www.youtube.com/watch?v=N3z2dhO3KTk

en son kısım.1.47 den sonrası....

Taşınan Açıklar da artış olmamış, düşüşten gene ky yararlanamamış, sadece THYAO HALKB ve GARAN taşınmış,

Sayfa 49/167 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •