Sayfa 49/404 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
Arama sonucu : 3226 madde; 385 - 392 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,662
    Bak sen şirketler yavaş yavaş kayıtlıya geçiyor ya da kayıtlıyı artırıyor darısı Konyaya Egeene
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Maşallah ortalık kayıtlılarla doluyor
    Egeen sandım Egegübre imiş kalbim kalbim küt küt etti!Darısı egeene inşallah amin

EGE GÜBRE SANAYİİ A.Ş.
    EGGUB
    Gönderim Tarihi
    05.01.2023 21:12:39
    Orjinal Link:
    [https://www.kap.org.tr/Bildirim/1094...094516)Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
    Özet Bilgi
    Kayıtlı Sermaye Tavan Sistemine Geçiş ile İlgili Yönetim Kurulu Kararı
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
    Hayır
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
    Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
    Hayır
    Yönetim Kurulu Karar Tarihi
    05.01.2023
    İlgili İşlem
    Kayıtlı Sermaye Sistemine Geçiş
    Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
    0
    Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
    600.000.000
    Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni)
    31.12.2027
    Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No
    6
    Ek Açıklamalar
    Yönetim Kurulumuz 05.01.2023 tarihinde gerçekleştirdiği toplantı sonucunda,

II-18.1 sayılı Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği'" hükümleri çerçevesinde Kayıtlı Sermaye Sistemine geçilmesine, ve kayıtlı sermaye tavanının 600.000.000 TL olarak belirlenmesine,

Bu kapsamda Şirket Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye" başlıklı 6.Maddesi'nin alınan bu karara göre tadil edilmesine ve esas sözleşme değişikliği ile ilgili olarak; Sermaye Piyasası Kurulu ve Ticaret Bakanlığı nezdinde gerekli başvuruların yapılmasına ve esas sözleşme tadiline ilişkin izin ve onayların alınması kaydıyla bu hususun yapılacak ilk Genel Kurul Toplantısı gündemine alınmasına ve gerekli iş ve işlemlerin yürütülmesi için murahhas üye'ye yetki verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Bak sen şirketler yavaş yavaş kayıtlıya geçiyor ya da kayıtlıyı artırıyor darısı Konyaya Egeene
    Super bir haber
    Süreç açısından Konya ile örtüşüyor. Genel kurul olaganmiydi yoksa haber sürpriz olarakmi düştü.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,662
     Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Super bir haber
    Süreç açısından Konya ile örtüşüyor. Genel kurul olaganmiydi yoksa haber sürpriz olarakmi düştü.
    05.01.2023

büyük ihtimalle bu ayın 15inde de diğer bu pozisyonda olan egeen ve konya da bir yönetim kurulu toplantısı yapar
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Çok yakın bir tarih, inşallah diyelim...

5.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    05.01.2023

büyük ihtimalle bu ayın 15inde de diğer bu pozisyonda olan egeen ve konya da bir yönetim kurulu toplantısı yapar
    benim tahminim Ocak 3.hafta 1.999.999.999 olacağı yönünde.umarım daha erken olur ))

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,662
    egegübre tutmalı ellerinde

7. Sana bulaştığım güne lanet olsun şu mubarek gün...

8. Gell!, gell! Cimento bedava, almayani dövüyorlar

Sayfa 49/404 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •