Sayfa 490/531 İlkİlk ... 390440480488489490491492500 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 3,913 - 3,920 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    Hazıranda portfeyımdekı
    NTHOL 5.23ten
    OSTIM 2.35 den
    KRONT 56.50 den
    JANTS 84.45 den
    satarak Baska ıkı hısseye portfeyımı bagladım.Bu durumda hem su anda dustuklerınden dolayı zarardan kurtardım hemde Merkez bankasından dolayı zararım olan 25bın lıramı bu ıkı hısse sayesınde yerıne koydum
    Burdakı ustatlarımın
    SEYKOM ve CANTE hakkındakı yorumlarını alabılırmıyım
    Su ana kadar guzel prım yaptırdılar bana .Ama hedefım bıraz daha yukarısı.
    Herkeze bol kazanclar dılerım
    üstad falan değiliz,naçizane gördüklerimi yazacağım.
    seykom dediğin hisse sanırım SEYKM. hissenin henüz bilançosu dahi görünmediğinden FK-PDD gibi değerleri görünmüyor. bu yüzden söylenecek fazla şey yok,grafiğe göre güzel çıkış yakalamış.17,25 ve 19,50 de dirençleri var. aşağıda destek noktaları 13,30 - 12 ve 10... benim için şans hissesi,sizde şanslısınız galiba.

CANTE de henüz bist e yeni katıldığından temel verilerini göremiyoruz. grafiğe göre tarafsız yorum yaparsak zaten zirvelerde dolaşıyor. 8.90 desteği altına sarkarsa 8,25 e kadar geriler. 8,25 altına sarkarsam arz fiyatına kadar hızlı bir düşüş yaşarım diyor.

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    üstad falan değiliz,naçizane gördüklerimi yazacağım.
    seykom dediğin hisse sanırım SEYKM. hissenin henüz bilançosu dahi görünmediğinden FK-PDD gibi değerleri görünmüyor. bu yüzden söylenecek fazla şey yok,grafiğe göre güzel çıkış yakalamış.17,25 ve 19,50 de dirençleri var. aşağıda destek noktaları 13,30 - 12 ve 10... benim için şans hissesi,sizde şanslısınız galiba.

CANTE de henüz bist e yeni katıldığından temel verilerini göremiyoruz. grafiğe göre tarafsız yorum yaparsak zaten zirvelerde dolaşıyor. 8.90 desteği altına sarkarsa 8,25 e kadar geriler. 8,25 altına sarkarsam arz fiyatına kadar hızlı bir düşüş yaşarım diyor.
    Bırınden bılgı ıstıyorsam onun tavsıyesıne guvenıyorum demektır.
    Tavsıyelerını dınleyecek olduguım kısıde benım ustadımdır.
    Guvendım ve tavsıyelerı aldım tesekkur ederım.
    Cante 2 gun boyunca 10.15 cıvarına kadar gelıp tekrar 9 lu fıatlara geldı.Dun ve bugun 10 lu rakamda kaldı.
    SEYKM ıse dun 16.42 yı gorup 15.30 kadar ınıs yaptıktan sonra tekrar yukselıp 15.50 kapattı.Bugun ıse 15.92 yı gordu.Ama tıpkı dunkü gıbı satıs baskısı yedı 15.49 a gerıledı.Daha sonra toparlayıp 15.70 den seansı kapattı.
    CANTE ve SEYKM da hedefım bıraz ucuk rakamlar olabılır...................
    JANTS takı gıbı sansım yaver gıderse yıl sonun hedefıme ulasacagım ınsallah.Portfey olarak
    Bu ıkı hıssede belırledıgım rakama temmuz ayında ulasacagımı tahmın edıyorum
    tabıkı A1 Capıtal BOA ve İŞ yatırım ızın verırse
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    Bırınden bılgı ıstıyorsam onun tavsıyesıne guvenıyorum demektır.
    Tavsıyelerını dınleyecek olduguım kısıde benım ustadımdır.
    Guvendım ve tavsıyelerı aldım tesekkur ederım.
    Cante 2 gun boyunca 10.15 cıvarına kadar gelıp tekrar 9 lu fıatlara geldı.Dun ve bugun 10 lu rakamda kaldı.
    SEYKM ıse dun 16.42 yı gorup 15.30 kadar ınıs yaptıktan sonra tekrar yukselıp 15.50 kapattı.Bugun ıse 15.92 yı gordu.Ama tıpkı dunkü gıbı satıs baskısı yedı 15.49 a gerıledı.Daha sonra toparlayıp 15.70 den seansı kapattı.
    CANTE ve SEYKM da hedefım bıraz ucuk rakamlar olabılır...................
    JANTS takı gıbı sansım yaver gıderse yıl sonun hedefıme ulasacagım ınsallah.Portfey olarak
    Bu ıkı hıssede belırledıgım rakama temmuz ayında ulasacagımı tahmın edıyorum
    tabıkı A1 Capıtal BOA ve İŞ yatırım ızın verırse
    Hayırlısı olsun. biz kısa koşuyu beceremiyoruz maratoncuyuz.

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun. biz kısa koşuyu beceremiyoruz maratoncuyuz.
    Dogruyu soylemek gerekırse ılk defa bu hısselerde kısacı oldum.
    Genelde bır hısseyı 7-8 ay tasırım.
    Zaten borsaya tekrar gelısım 20 temmuz 2020 .
    Bu tarıhten berı JANTS KRONT KUTAHYA EGEEN BFREN bu hısselerı orta vadede tasıdım ve sattım.
    SEYKM ve CANTE de hedefıme ulasınca tekrar ozellıkle JANTS ve KRONT a donusum olacak. Ozellıklede JANTS
    Zaten JANTS ıle nıkah yaptım bır yastıkta kocayacaz onunla.Uzerımde cok hakkı var.
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

5. sn Kuluçka, şu pişmaniyeyi tatırmakla hatamı yaptık ? alışkanlık yaptı , dönup dolaşip tekrar misafirlige geliyor.Hafta sonu da misafirim oldu tekrar ıslama köfte ıçın ikna etmeye çalişacağım

Alıntı Originally Posted by Buço Yazıyı Oku
    sn Kuluçka, şu pişmaniyeyi tatırmakla hatamı yaptık ? alışkanlık yaptı , dönup dolaşip tekrar misafirlige geliyor.Hafta sonu da misafirim oldu tekrar ıslama köfte ıçın ikna etmeye çalişacağım
    hiç sıkıntı yok kardeşim. 44 den 39 a %12 lik bir düşüş sergiledi ağalar. ben ve bana güvenenler gedza portföyümüzü %15 artırdık. bunlar tahtaya geri dönmeyecek mallar. verdikleri malı toplayabildilermi bilemiyorum fakat 41 üzerinde panik havası sezdim. çırpınıyorlar fakat mal gelmiyo tahtaya. yukarıyı doldurup aşağıyı boş bırakıyorlar,korkup vereceğimizi sanıyorlar ama nafile çaba. bir taraftanda BofA algoritmaya mal kaptırmama çabası. bence iyi terlediler 2 gündür. bilanço tarihi yaklaştıkça mal alamama sıkıntısı büyüyecek yeterki alanlar kenara çekilsin. dediğim gibi Aslan Krala diz çöktüremeyecekler,başaramayacaklar.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Akdeniz'de Türk kara suları içinde sahip bulunduğu, pafta numaraları belirlenmiş üç adet petrol sahası için başvuru yaptı.
    https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/h...eler-gelebilir

Türkiye, geçen yıl elektrik üretiminin yüzde 43'ünü yenilenebilir kaynaklardan elde etti. ABD, Çin, Almanya ve Birleşik Krallık gibi bu alanda önde gelen ülkelerde yüzde 17 ile yüzde 36 arasında yer alıyor.
    https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/h...geride-birakti

Sayfa 490/531 İlkİlk ... 390440480488489490491492500 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •