Endex 3000 lerde rtalb 7 TL , endex 7000 lere yol alıyor rtalb 9 TL , senin ben ebeni seveyim emi ...
Endex -3 yer biz en önde kosarız haha neyin düşüşü ise bizimki artık ..
Endex 3000 lerde rtalb 7 TL , endex 7000 lere yol alıyor rtalb 9 TL , senin ben ebeni seveyim emi ...
Endex -3 yer biz en önde kosarız haha neyin düşüşü ise bizimki artık ..
Dolar bazında bakarsaniz beş TL civarında. Daha ne olsun. 1 Haziran 2022 nin altında. 16 liraları gördüğü yer 83 cent civari yani satmadigimiz yerde sarsak 22.5 olmalı. Vay maliyete geldi. 11/ 12 de satayım desek küllüm zarar. İşte orası bu kabuğun alma istediği bütün lotlari toplayabilecegi yerler. Senaryo bu ya işte topladı hepimizi içtima alıp duruyor.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 aylık bilançosu da 3 aylık gibi gelirse 12-15 TL aralığına oturması lazım ilk etapta...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beşeri tıbbi ürünlere gelen % 30 luk zam bunu da olumlu etkiler mi ?
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Etkilemez olurmu , ben etkisini hissettim peki ya siz ?![]()
Zamanı geliyor... Hazırlıklar tamam...CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne ara rtalb A1 capital deki %32 hissesinden %29 unu A1 kapital genel müdürü fatma karagöze sattı hiç kap bildirimi görmedim,şirketin içini boşaltmışlar biz uykudayız
Bunu nereden çıkardınız?
Faaliyet raporuna göre RTA'nın %31.85, Fatma KARAGÖZLÜ %2,2 paya sahip.SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri