Sayfa 490/682 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 3,913 - 3,920 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    ilk defa düşünerek akilli bir yazı yazdin, evet 7 lerde açıklasaydı kimse almazdı kendi tek başına bedelliye girer kendi kendine oynar dururdu, hisseyi önce 8 liraya yükseltip sonra 2 liraya indirdi ve bisürü ky çekti hisseye ve 20 milyon lot hissesini sattı millete ve hepsini mecburi bedelliye zorunlu girmeye zorladı, su anda milletin maliyeti 3 liralarda ortalama, ve kimse mecbur değilse satamıyor ve mecburen bedelliyede girecek. Yani 1,60 lardan 8,50 lere yükseltirken 25 milyon lotu verdi zaten yüksekten ellerine satmalarina musade etmeden bir iki haftada 2 lere indirdi ve geri kalanını da ortalama 3 liralardan verdi yaklaşık 20 milyon lot. Şimdi 45 milyon lottan 1 lira üzerinden 45 milyon bekliyor bedelliden, bu bedelli çok uzamaz zaten hisseyi bir an önce millet zarara da olsa kaçmadan hemen satmak isteyecektir. Spk da ne kadar surede çıkar onay bir tek o var, orayida halleder galip bu, arkasi sağlam. Sıcak para herşeyi halleder, paranın yüzü sıcaktır kısaca.yani temmuzda spk onay verir diye düşünüyorum. Bu arada hisse 2,10 ile 2,20 arası gider gelir.

Herkese hayırlı olsun. Ytd
    Herkese hayırlı olsun. Ytd[/QUOTE
    Aynen katılıyorum Hisse ikinin altında iken bu karar alınmıştı. Bedelli olmasa hisse maximum. 3 4 arasına çıkardı. Galip öyle geliyor ki bedelliden cebine 45 milyonu koyduktan sonra arttırırsa arttırır.

2.  Alıntı Originally Posted by Excas Yazıyı Oku
    İki 3 ay 7 lerde hisse gitti sonra bedelli karari alındı galip hisseleri bosalttiki 1 TL den 45 milyon şirkete gelsin. Bilerek indirdi çünkü 7 lerde bu karar alınsa ky hisseleri satacagindan patron çok zarar ederdi. Birde hisse elinde olduğu için lot artırımında kendi cebinden hisse almak zorundaydı. Bana öyle geliyor ki bedelliye kadar 2_2.20 aralığında gezer aksi takdirde sürekli düşen hisseye kimse girmez SPK da surekli düşen hisseye de izin zor verir. Bunlar benim acemi görüşüm YTD.
    Kusura bakma ama ben katılmıyorum bedelli 7ntlde iken açıklansa bwnce düşmez idi. 7 tl lik hisseyi kim 1 tl xen almak istemezki . Yani olaya farkli bakıyorsun.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Kusura bakma ama ben katılmıyorum bedelli 7ntlde iken açıklansa bwnce düşmez idi. 7 tl lik hisseyi kim 1 tl xen almak istemezki . Yani olaya farkli bakıyorsun.

2 tl lik hisseyi bedelliye girmek için kim 7 tl den almak isterdi acaba.hic boyle düşündünmü. Bütün hisse galibin elinde kalırdi ve 45 milyon hisse satamazdı kimseye

4.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    2 tl lik hisseyi bedelliye girmek için kim 7 tl den almak isterdi acaba.hic boyle düşündünmü. Bütün hisse galibin elinde kalırdi ve 45 milyon hisse satamazdı kimseye
    O da olabilir bu nereden baktığına bağlı . Hisse 2 lik olsa 4 ay 7 lerde dolasmazdı neyse bence bu fiyattan bedelli yaparak yanlış yaptı.

5.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    O da olabilir bu nereden baktığına bağlı . Hisse 2 lik olsa 4 ay 7 lerde dolasmazdı neyse bence bu fiyattan bedelli yaparak yanlış yaptı.

Cebi dostum senin dediğin gibi ise hisse 7 lerde dolaşırken bedelli karari alındı. Sonra kapa bildirmeden mal boşalttı. Yani bedelli karari alınmasa idi hisse yine 7 lerde gezicekti. Bu görüşün doğru ise hisse bedelliden sonra olması gereken yer yani 6-7 lere çıkacaktır. Umarım böyle olur.

6. Bedelli oranı yüzde kaç? Açıklandı mı?

7. b grubundan a grubuna çıkmasının hisseye yansıması nasıl olur acaba
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

8. A grubu candır...
    Hayırlısı...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Sayfa 490/682 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •