Sayfa 490/1008 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590990 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 3,913 - 3,920 arası.

Konu: Vıop LVI

tepki verse yukarı shortlara ek yaparım.

adamlar para kaybedecek diye doğruları söylemezsin....öyle mi...... kesinlikle kaybedeceksiniz......

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    neye karşı çıktım, ne zaman karşı çıkmışım ? reis-koç görüşmesi 4 haziran, yabancı takasına alımları başlaması 5 haziran.. muhtemelen o görüşmede merkez bankası için hafize ismini koç sundu- goldman sachs geçmişli, cfr üyesi, ayrıca tusiadın has evladı

neticede verilen sözler şu ana kadar tutulmadı.. körfezden para gelmesini de bloke eden londra, arap parası londrada, izin vermiyor türkiyeye giriş olmasına, hatta bi ay kadar evvel reis direkt ingiltereye sert bi çıkış yapmıştı, sebebi bu
    Karakemal o canlı parayı bulun 2024 içinde bu iş taze parasız olmaz , bu iş adalet ve yasalara uymadan olmaz , bu iş herşeyi biz bilirizle olmaz , bu iş kritik görevlerde liyakat sahibi yerine eş dost söz dinleyecek adamları oturtarak olmaz ,ekonomik reformlar yapılmalı değişimin tam anlamıyla gösterilmeli
    yabancı parasını sokacaksa bunlarada bakar ,adam kazandığı paraya bakar sadece faiz indirdim şimşek ve hafize hanım orada hücum gidelim Türkiyeye yatırım yapalım demez.
    Ha senin yazdıkların üzerinden gidersek 2024 boş yıl olarak geçer aslında olay basit matematik ama sen liyakat yerine biatı seçiyorsun.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ben size oradan bir hisse diyecegim VRGYO yeni katılım ev bu olur demedi demeyin hem teknik hem temel
    Başka kâğıt varmı

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail bir terör devletidir.

Burdan Netanyahu'ya sesleniyorum, sende atom bombası var mı, yok mu? Sıkıysa söyle var mı?

Sende bu bomba var ve biz bunu biliyoruz. Artık eceliniz geliyor, neye sahip olursan ol, gidicisin.
    reis doğrusunu yapıyor, israil devletini hedef almıyor, direkt netenyahuya sallıyor, netenin günleri sayılı, yerine gelenlerle yapılması gereken bir doğalgaz anlaşması var, bu anlaşmayı riske atmaması gerekir

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karakemal o canlı parayı bulun 2024 içinde bu iş taze parasız olmaz , bu iş adalet ve yasalara uymadan olmaz , bu iş herşeyi biz bilirizle olmaz , bu iş kritik görevlerde liyakat sahibi yerine eş dost söz dinleyecek adamları oturtarak olmaz ,ekonomik reformlar yapılmalı değişimin tam anlamıyla gösterilmeli
    yabancı parasını sokacaksa bunlarada bakar ,adam kazandığı paraya bakar sadece faiz indirdim şimşek ve hafize hanım orada hücum gidelim Türkiyeye yatırım yapalım demez.
    Ha senin yazdıkların üzerinden gidersek 2024 boş yıl olarak geçer aslında olay basit matematik ama sen liyakat yerine biatı seçiyorsun.
    bırakın bu boş lafları, para politkasıymış, adaletmiş liyakatmış

sen ver kıbrısı, ver pkk devletini, doğalgazdan payını isteme, öyle bir para gelir ki, paranın altında kalırsın

dayu artık para gelmiyor....

para abd ye ve ab ye gidiyor..

alışın....

heya ...20 senedir sülüman demirel tek adam rejimi sayesinde ve politikaları yüzünden böyle oldu.

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    reis doğrusunu yapıyor, israil devletini hedef almıyor, direkt netenyahuya sallıyor, netenin günleri sayılı, yerine gelenlerle yapılması gereken bir doğalgaz anlaşması var, bu anlaşmayı riske atmaması gerekir
    günlerdir netanyahu'yu muhatap almayacağını söylüyordu.
    ama almaya devam ediyor.

Sayfa 490/1008 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •