Artan

119,90 10 18:10
119,00 9.98 18:10
89,25 9.98 18:10
19,84 9.98 18:10
10,15 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

27,72 -10 18:10
266,25 -9.97 18:10
12,11 -9.96 18:10
4,31 -8.69 18:10
18,88 -8.26 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.611.550.569,16 18:10
9.634.403.182,10 18:10
8.770.191.589,13 18:10
6.677.173.059,35 18:10
6.431.362.293,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 491/649 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591 ... SonSon
Arama sonucu : 5247 madde; 3,921 - 3,928 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Kent cikarken dahada cikacak diyen herkez ustad....
    Ya o is oyle degil bakin isin kuralari degisti artik usatad la bu is olmaz
    Kent b adamlar ilk gün
    350 satmadilar
    2 gun 240 dan hemde yapi kerdi satti.
    Bu is sirket kararini verene kadar sizi uzer deedik..
    Simdi bir adim uleri goturup diyorumki.
    Gidisat hisenin fiatainin 200 altini isaret ediyor..
    Eger oyle olursa anlayinki kottan cikma ihtimali güclendi...
    Sahte ustadlara peygamber muamamelsi yapmamaniz.
    Kendi aklinizi ve farkli fikerleride dikaate almani dilegiyle saygilar.

Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by BABACAN_74 Yazıyı Oku
    Kent cikarken dahada cikacak diyen herkez ustad....
    Ya o is oyle degil bakin isin kuralari degisti artik usatad la bu is olmaz
    Kent b adamlar ilk gün
    350 satmadilar
    2 gun 240 dan hemde yapi kerdi satti.
    Bu is sirket kararini verene kadar sizi uzer deedik..
    Simdi bir adim uleri goturup diyorumki.
    Gidisat hisenin fiatainin 200 altini isaret ediyor..
    Eger oyle olursa anlayinki kottan cikma ihtimali güclendi...
    Sahte ustadlara peygamber muamamelsi yapmamaniz.
    Kendi aklinizi ve farkli fikerleride dikaate almani dilegiyle saygilar.

Ytd
    Ekleme:
    Insallah ben yanilirim ve ky para kaybetmez.

Ama ister saygi duyun yada duymayin nasilki hisse ucacak demek normal ise sireket ucuzlayacak demekte normal görülmeli.

Ama burda fiyat ucuzlayacak demek algiciya cikiyor.. (hata sikayet edin diyen bile cikti kufur eden de...)
    Ama fiyat cikacak desek
    Direk üstad oluyorsunuz..hele bide 2.3 tavan yaptiysa ..
    Iyide o usdatadlar sifir maliyet de nedenler..magdem guveniyorlar hiseye dimi...
    Kendinizi kandirmayin..
    Her hisse iner cikar..
    Ustaddin demesiyle olmaz bu isler.

Kent kendi hikayesini yeni baslatiyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
    en nefret ettiğim sey hisse düşerden hiç bi,r dayanagı olomayan topige fayda katmayan yazılarla işgal edilen laf kalabalıgı yapan veled-i zinalardır katmer 198 sayfaya bir yazım var o yazı senin gibi insanlara yöneliktir oku da feyz al! sayfaya olumlu katkı vermiyorsun olumsuz dai fikir vermiyorsun mabadından benım arkamdan atıp tutuyorsun elinde hissenin olmadıgına da eminim.
    BEN GAZ VERECEK OLSAM TWİTERDA 10 K TAKİPÇİLİ HESABIMDAN GAZ VERİRİRİM İNVEST VERİŞRİRİM SIRF BURADA INSANLAR ZARAR GORMESIN DIYE COK KAR ETTIN DIYE BIYERLERIMI YIRTTIM DA SUNUDA SÖYLEYEYIM SEN ANCAK BU TOPİCDE HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV BAŞKADA Bİ BOK YAPMAZSIN
    KÖPEKLER HAVLIYOR DİYE KURT KAÇMAZ!
    YATIRIMCI ARKADASLARADA DİYECEĞİM ŞUDUR GÜZEL GÜNLER GÖRECEGİZ! AMA AZICIK ZAMAN...
    NEDEN HALA KENTTEYİZ? BU SORUYU SORUN KENDINIZE
    nOT: LİNKE TIKLADA YORUMU OKU!

https://www.hisse.net/topluluk/showt...34500&page=198
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

4.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    en nefret ettiğim sey hisse düşerden hiç bi,r dayanagı olomayan topige fayda katmayan yazılarla işgal edilen laf kalabalıgı yapan veled-i zinalardır katmer 198 sayfaya bir yazım var o yazı senin gibi insanlara yöneliktir oku da feyz al! sayfaya olumlu katkı vermiyorsun olumsuz dai fikir vermiyorsun mabadından benım arkamdan atıp tutuyorsun elinde hissenin olmadıgına da eminim.
    BEN GAZ VERECEK OLSAM TWİTERDA 10 K TAKİPÇİLİ HESABIMDAN GAZ VERİRİRİM İNVEST VERİŞRİRİM SIRF BURADA INSANLAR ZARAR GORMESIN DIYE COK KAR ETTIN DIYE BIYERLERIMI YIRTTIM DA SUNUDA SÖYLEYEYIM SEN ANCAK BU TOPİCDE HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV HAV BAŞKADA Bİ BOK YAPMAZSIN
    YATIRIMCI ARKADASLARADA DİYECEĞİM ŞUDUR GÜZEL GÜNLER GÖRECEGİZ! AMA AZICIK ZAMAN...

yazdıklarını ilgiyle okuyorum
    cevap vermeyip gene salamışsın seviyesiz seviyesiz.
    bi insan daha ne kadar alçalabilirse o kadar alçalıp tarih yazıyosun alçaklıkta.

(en az 100 forumdaşa küfür ve hakaret etmişsin korkutup kacırmışın bur dan şunu kamu oyuna sunarım gerçek hayatta kişilik bozukluğun olduğu ve normalde tanısalar selam bile verilmeyecek biri olduğun bariz ortada ..)

burda senın yazdığının doğru olamaycağını yada bakın buda ihtimal dahilinde diyen herkese küfür tehdit ve terbiyesiz seviyesiz uslubunla korkutup kaçırmaya meydanında sana kalmasını sağlıyosun.
    senninle uğraşamam .
    Daha doğrusu ben türküm ve müslümanım senin küfürlerini sana iade ediyorum senin seviyene inip cevap veremem.

gelelim kent e.
    şöyle bir algı var bu site bu başlık kent güzelleme başlığımı aykırı fikir olamaz mı?
    diyelim siz bir ky ve yatırımcısınız bu forumda bu başlığı okudunuz hep güzelleme var hiç karşı fikir yok mu istersiniz..
    bırakın kararı okuyanlar versin kent te yatırım yapan saten benim yazdıklarımı okumaaya bilir benim derdim sizin fikrinizi değiştirmek değil ki umraumda bile değil..

ama burası özgür bir forum... siz ne kadar kent iyi diyipip algı yaparsanız bende kent kötü değil ama bakın bu ihtimallerde var demeyi ..kent şirketini araştıranlara bi muhalefet şerhi koymak için fikrimi söylemek için kimseden izin almaya gerek duymayacağım ..hata benim fikirlerimi piyasa diliyle açığa satış olarak saya bilirsiniz
    ayrıca fikirlerim kendimi bağlar .ytd.

not: sasa aşıklarına bu yazdıklarım sizi ilgilendirmez..oyüz den siz sasa nın bol küfürlü derin tahlilerini okuyun
    beni okumayın.. ben diğer muhalif lere yazdım yada farklı fikir duymak isteyenlere
    ben kentin bu gidişle ayıların baskın çıkacağını ve acayıp ucuz alım fırsatı vereceğine inanıyorum o kadar.
    yanılırsam ben kaybederim ..
    sizinle bi davam yok ban laf yetiştirmeniz de gerek yok

5.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku

SASA.. Adamsın

Allah senden razı olsun, belli vadede , YENİ KENT'TE.. farklı şeyleri hep birlikte yaşayacağız inşallah.. varol

6. BİLGİ; (12:45 itibariyle)

Alış emirleri toplamı 3.570 adet ort 265,65 TL fiyat
    Satış emirleri toplamı 9.396 adet ort 300,69 TL fiyat
    Gerçekleşen işlem 23.938 adet ort 274,137L fiyat

7. Bu forumda art niyetli ,algici insanlaradir sözüm ne kadar uğraşırsaniz uğraşın size hisse yok.burasi dingonun ahırı değil ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Sadece biraz sabır kasada dağıtılmayı bekleyen paracıklar var gk bekleyınız...
    Sasa bu gk ne zaman

Sayfa 491/649 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •