Sayfa 491/701 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 3,921 - 3,928 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    O 50 milyon dolardan gelen karı favöke katsaydım, o zaman FD/Favök’te biz önde olurduk. Zaten firma değerini hesaplarken kasadaki nakiti hesaba katmışım, bunun favökteki etkisini bir kez daha neden dikkate alayım. Gyo mevzuatına göre favök hesabı farklıdır ama benim dikkate aldığım diğer şirketler için favök hesabı. Bunu açıklığa kavuşturup, herkesi yatırımıyla ve düşünceleriyle baş başa bırakayım.
    katmazsak biz biteriz bu kıyasta. Birinin brüt karı 120 milyon diğerinin 1 milyar 175 milyon. 50 milyon dolardan da geçen sene 300 milyon kar yaratsa ancak kafa kafaya gelir. Yine biz önde olamıyorduk maalesef. Torunlar 45% yapınca ancak kafa kafaya olabildik. Tabi Torunların bir de bağlı ortaklıklarından gelen ekstra favökler var. Biliyorum brüt kardan yola çıktım bu saatte uğraşmak zul geldi maalesef. Neyse ben sadece forum olduğu için öyle hemen o ondan iyidir diye geçilmesin diye bu bilgileri verdim. Herkes kendi açıp rakamları rahatça analiz edebilir. Bir teşekkürden nerelere geldik. Sizin o kişi ile sıkıntılarınız başka zaten bunu da ALARK'tan hatırlıyorum. Ama benim için kişinin 2 ay önce burada yazdıklarında bariz haklı olduğu gerçeği değerli. O kadar bir de uzun zamandır yazılarını da okuyordum ve değerlendirdiğim bazı yorumları oldu ama maalesef bir süredir yok forumda.

Geri alınmış paylar kalemi var ve burada primler ve iskontolar şıkı var.

OZAKGYO da bu var.

Bizim bu hissede pirimleri hesap edipte yazmıyorlar o kaleme.

Artı bu yıl enaz enflasyon değerlemelere %50 katkı yapar tahminim.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Citi çaktırmadan 1 aydır topluyor nerdeyse 1 milyon olacak. Vardır bir bildiği

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

Her gün aynı hareketler sabah cık aksam düş...Bu nasıl ayardır bıktık. Bir gün de şakasına bile olsa çıktığın yerde kapat..
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

Bu sefer yaniltacak gibi hareket ediyor.. Gun sonu ne olur merak ediyorum
     Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    Her gün aynı hareketler sabah cık aksam düş...Bu nasıl ayardır bıktık. Bir gün de şakasına bile olsa çıktığın yerde kapat..

6.  Alıntı Originally Posted by magnetic Yazıyı Oku
    Bu sefer yaniltacak gibi hareket ediyor.. Gun sonu ne olur merak ediyorum

Bilanço ile diri bile duramamıştı ama hiç alakasız yerde endeks falan takmadan TL bazlı yükseliyor. Citi’nin alımları etkili galiba. Dolar bazlı ise yine 150 milyon dolar civarında ve 190-200 milyon doları görmesi temennim.

7. robot tahtaya dadanmış , alımınıda satımıda çok ruhsuz bir robot hiç sevemedim şunu

Sayfa 491/701 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •