Teşekkür ediyorum.
Aynen bekleyeceğiz. :D
tabiki olabilir. ama aynısı borsadada olabilir.
yani fenerden çok daha yüksekteki bir hisseyi yaz ayının başında fenere oranla çok daha tepe yüksek bir fiyattan alabilirsiniz.
sonra dersinizki keşke fenerde kalsa idim bu kadar zararım olmazdı vs gibi.
Yani fenerden ayrıldıktan sonra kendinizi tarihinin en zirve fiyatından bir hisse almış ve aşağı düşüyor olarak bulabilirsiniz. bu durum fener gibi dibi belli bir kağıtta yaz ayında mal taşımaktan çok daha kötü bir durum bence.
Yani demek istediğim eşik geçilirken at değişimi çok riskli olabilir tabi aynı zamanda çokda doğru bir hareket olabilir.
yani durum çok komplike aslında. fener ile değiştireceğiniz hissenin ne olduğu önemli tekniği önemli.
Bu işi tek fener babında düşünmemek gerekir.
Bak feneri biraz şöyle düşünün mesela hisse kaç lira 36.24.
Ben diyorum ki bu hisse bir kaç yıla borsa ile eşitleyecek :D mesela 100 bin endekste eşitlenecek fiyatlar. 36 bin endeksten mal almış gibi olacaksınız :D Sizin bu yaz ayında bana hisse taşıttıracak dediğiniz işlem hacimler belkide geleceği şimdiden satın alıyor.
yani malda çok aşırı uzun kalmak artık belli bir seviyeden sonra insana çok küçük düşünmeye itiyor. Demek istediğimi anlıyormusunuz ?
şimdi günlük çıtırlar yapıyoz alsat yapıyoz. aslında bunlar çok fani şeyler. gün gelicek akıl almaz yükselişler başlayacak. küçük düşünmeyin. :D
ama şöyle bir durumda var. hem büyük düşünün hemde malda yakalanmayın :D ayarlayın işte :D

Yer İmleri