Sayfa 491/542 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541 ... SonSon
Arama sonucu : 4332 madde; 3,921 - 3,928 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Borsa geneli böyle, hangisini şikayet edeceğiz, bendekilerden bazıları Karel 18'den 8'e, Cemts 16'dan 9'a, Alark 145'den 78'e. Kcaer 23.60'dan 10'a, Bucim 11'den 7'ye, Sise 55'den 35'e, tek karda olan şimdilik AKSA.
    Bir işe yarayacaksa, somut kanıt varsa şikayet edelim tabi ki, kaç tane şikayet yaptınız ve kaç tane cevap aldınız şimdiye kadar.
    Şahsen bir zaman verdim, o zamana kadar oldu oldu olmadı zarar bakmam adios derim, borsada yeni şirket olduğu için yönetimi tam tanımıyorduk, az biraz fikir sahibiyiz şimdi ama pahalıya patladı
    iyi dayandın bu hissede sn.bawer senin üstüne ben iki hissem vardı dayanamadım kaçtım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    iyi dayandın bu hissede sn.bawer senin üstüne ben iki hissem vardı dayanamadım kaçtım...
    İyi zamanlama yapmışsın hocam, başarılarınızın devamını dilerim, biz de her kayıptan bir ders alıyoruz, bedeli ağır bile olsa.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Borsa geneli böyle, hangisini şikayet edeceğiz, bendekilerden bazıları Karel 18'den 8'e, Cemts 16'dan 9'a, Alark 145'den 78'e. Kcaer 23.60'dan 10'a, Bucim 11'den 7'ye, Sise 55'den 35'e, tek karda olan şimdilik AKSA.
    Bir işe yarayacaksa, somut kanıt varsa şikayet edelim tabi ki, kaç tane şikayet yaptınız ve kaç tane cevap aldınız şimdiye kadar.
    Şahsen bir zaman verdim, o zamana kadar oldu oldu olmadı zarar bakmam adios derim, borsada yeni şirket olduğu için yönetimi tam tanımıyorduk, az biraz fikir sahibiyiz şimdi ama pahalıya patladı
    tam türk tipi yatırımcı : adamlarda buna dayanarak yapıyorlar her tür usulsüzlügü..
    size şöyle söyliyim : ütopya yeni adı ile zedurda şirket patronu ben ve bir kaç arkadaşımı arayıp zararlarımızın on katını ödedi .diger bir kaç şirkette ise şikayetlerimizden sonra tahtaları belki 10 tavan yaptı..spk gerekli şikayetleride es geçmiyor,en azından bilançolarını ışık altına alıyor..hak verilmez alınır ve bilinçli yatırımcı olmak her zaman kazandırır,bist te bile..kocaer yatırımcı ilişkilerindeki zümrüt denen kadın bana on tane mail atmak zorunda kaldı..

4. arkadaşlar,
    yasal olan tüm yollardan tahtacının oyun kurmasına engel bir durum yok maalesef..
    açığa satış var,viop var vs.vs.
    ne diyecek spk?
    niye aldın niye sattın mı?
    ha bilanço da kasıtlı veri gizlenmesi yada usulsüzlük ve ispatı müspet manipülasyon gibi aleni suç teşkil eden amelleri net bir şekilde belgeleri ile savcılığa sunamazsan boşuna uğraş..savcılıktan kasıt spk ya eki cimerde olmak şartı ile suç duyurusunda bulunmak..
    öyle şirketi arayıp suç duyurusunda bulunacam diye hareket etmenin birde ters tepmesi olur, adam sana ispatlayamadığın şey bana iftiradır der sana karşı dava açar.
    bankaların %54 faizine haklı olarak giden ky nin lot ları tahtaya geçmiştir.bu işleri bilen bilir..danışıklı kademe atıp karşıdaki aracı kurumla 2 kanal çizgisi arasında 20 kere gidip gelmesi suç değildir..ticarettir..etik olarak konuşmuyorum yalnız yanlış anlaşılmasın..
    artı daha da önemlisi endeksi yana saran da devlettir..enflsyonu baskılamak için.
    en basiti borsadaki kazancın altın yada dolara gitmesini istemez..
    bofa ya o yüzden göz yumuyor.
    200-300 m dolarla bir ülkenin tahtasını oynatmakta ne kadar itibar kaybı olsada enflasyonu baskılamak amacıyla verilen bir ahlaksız imtiyaz gibi düşünün.
    şimdi;
    bu tahtacıda para kazanacak..temel analizin gösterdiği her içsel değere öyle yada böyle tüm kağıtlar gelecektir..yaşamak için tahtacı kağıdı yukarı mecbur sürecek..bize düşen maalesef oturup beklemek..kimsenin yapacak bir şeyi yok..

5. jeotermal işide yalan olmuş sanırım..bildiginiz organize dolandırıcı çıktı adam.her şey borsada hisse satıp bedava kredi içinmiş..

6. Dahada düşecek gibi, sonra biraz toparlar ama asla eski en üst seviyesi olan 22,30 ları birdaha görmez. Satmadığımız her gün için pişman etmeye bir süre daha devam edecek gibi, son çeyreğe bakarsak zarar geleceği kesin gibi, kendini borsa yorumcusu sanan birkaç kişinin ağzına bakıp arkasından atılan kaplarada aldanıp 20 lerden tutuşturlar elimize bölündüğü 14 küsürlere gelsin kalan zarara falan bakmadan çıkıp gidecem artık, buda bize ders olsun bir hisseyi heryerde pazarlamaya başlıyolarsa mutlaka işin içinden bir hırsızlık çıkıyo, pahalı bir ders oldu. Sene sonuna kadar inşallh 14-15 arası biryerlere gelir. Zarar büyük sağlığımızdanda olacaz kocaer yüzünden, bunun gibi patron hisselerine dikkat etmek gerekiyomuş, çok pahalıya mal oldu ama akıllanırım artık. YTD. Kalın sağlıcakla hayırlı ramazanlar

7. 14-15!

Alıntı Originally Posted by BATTIK Yazıyı Oku
    Dahada düşecek gibi, sonra biraz toparlar ama asla eski en üst seviyesi olan 22,30 ları birdaha görmez. Satmadığımız her gün için pişman etmeye bir süre daha devam edecek gibi, son çeyreğe bakarsak zarar geleceği kesin gibi, kendini borsa yorumcusu sanan birkaç kişinin ağzına bakıp arkasından atılan kaplarada aldanıp 20 lerden tutuşturlar elimize bölündüğü 14 küsürlere gelsin kalan zarara falan bakmadan çıkıp gidecem artık, buda bize ders olsun bir hisseyi heryerde pazarlamaya başlıyolarsa mutlaka işin içinden bir hırsızlık çıkıyo, pahalı bir ders oldu. Sene sonuna kadar inşallh 14-15 arası biryerlere gelir. Zarar büyük sağlığımızdanda olacaz kocaer yüzünden, bunun gibi patron hisselerine dikkat etmek gerekiyomuş, çok pahalıya mal oldu ama akıllanırım artık. YTD. Kalın sağlıcakla hayırlı ramazanlar
    Madem sene sonu bekkentin 14-15 ve madem 14 e gelince satacaksin o zaman bozdur şimdi köy vadeli ye sene sonu hedefine ulaşırsın. Risk almaya ne gerek var!

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    dipte 10.00 seviyeleri görünse de teknikçileri dövmek için az daha aşağısını tercih edebilir...
    120 günlüğe çarptı.. 10.15 üzerinde üzerinde kalmasında yarar var.. adam olacak çocuk 11.59
    iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 491/542 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •