Sayfa 492/1002 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by Thesecret Yazıyı Oku
    Hahaha Sercannnnnnnnnn söz bir dalga düşüş daha var ondan sonra birlikte karasaban çekeceğiz, traktör de neymiş.

Yalnız piyasaya attığın destek muhteşemdi, 2 kontrat longunu +2 long ile destekleseydin piyasa salmazdı kendini(!)

İkinci dalga düşüşte sana pelikan gagası ile destek atacağım söz.
    Kaldıraç olmasın 50000 long açayım. Kaldıraç demek hile demektir..

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Sen git hükümeti, muhalefeti eleştir.. Bizim işimiz para kazanmak.. Ceza aldırma bana akşam akşam
    forum kuralları dahilinde yazımı yazarım.. seni enterese etmez.. anlaşılan insanların temkinli olması yönündeki yazılar hoşuna gitmiyor..

ben kimseye long ol veya short ol demiyorum.. ama sen sadece long yönü işaret ediyorsun..bir kaç ay onceki fiyaskon bu sayfalarda kayıtlı.. herhalde buradan da çok açık ortaya çıkıyor bazı şeyler..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    vade ??? bu yıl olur mu yoksa seneye mi kalır????
    Bu sene zor ama imkansız değil. Olmaz ama oldu da imf ile stand by yapilirsa bu sene olur.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Krizlerde ikili dip yada donuslerde uyumsuzluk beklentisi gayet normal .. bundan once bu sekilde oldu deyip bundan sonrada boyle olacak diye beklentiye girmek dogru degil aslinda .. bendede ikili dip beklentisi vardi ve %40 nakitte kaldik .. simdi ikili dip bekleyenlere sunu sormak lazim . daha oncekilere bakiyorsunuz peki daha oncekilerde alinan kararlar 1 dipden sonramiydi ? 2 dipden sonramiydi kendime de sordum ayni soruyu cevabini bulmak icin biraz arastirmaya calistim ama SIKILDIm biraktim 2 li dip bekleyenlerin ilk once MB 1 dipden sonrami yoksa 2 dipden sonrami harekete gectigi cok onemli

burda onemli olan 100 kisinin short demesi yada senin long demen onemli degil . gayet normal seyler . sen dogru tercihi yapti isen zaman sonunda karli olan sen zararli olan 100 kisi olur .. sen karli cikarsan sen dogru tercihi ve ongoruyu yapmis olursun 100 tane shortcu da dogru tercihi yaptigini iddaa eder ama alavare dalavare var o yuzden dusmedi yazar gene kendi actiklari pozisyonlarin ve tercihlerinin dogru oldugunu ama dis etkenler yuzunden yanlis hale geldigini savunurlar
    Ben doğru yanlış derdinde değilim para kazanıp kaybetme derdindeyim.. Piyasa ocakta da daha öncede 1 milyon olacak dedik hisselerimi taşıdım baktık 125 bin geçilemedi 116 binde 70 bin karı bırakıp stop olduk 82 bin kırılsın gene stop oluruz.. Ama bu kadar karşılıksız paranın gereği 1 milyon endekstir diyorum. Bunu bugün demedim fed trilyon dolarları savurmaya başladığında dedim 18 19 martta sadece fede güvenip dedim

5.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Kaldıraç olmasın 50000 long açayım. Kaldıraç demek hile demektir..
    Sen tüm paranın 1/10 u kadar aç pozisyonu, al sana kaldıraçsız işlem.

Ya matematik bilmiyon, ya da bizimle bufalo başakları geçiyon. Yoksa Sicilyalı karavan ile sınıf arkadaşı mısın?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Krizlerde ikili dip yada donuslerde uyumsuzluk beklentisi gayet normal .. bundan once bu sekilde oldu deyip bundan sonrada boyle olacak diye beklentiye girmek dogru degil aslinda .. bendede ikili dip beklentisi vardi ve %40 nakitte kaldik .. simdi ikili dip bekleyenlere sunu sormak lazim . daha oncekilere bakiyorsunuz peki daha oncekilerde alinan kararlar 1 dipden sonramiydi ? 2 dipden sonramiydi kendime de sordum ayni soruyu cevabini bulmak icin biraz arastirmaya calistim ama SIKILDIm biraktim 2 li dip bekleyenlerin ilk once MB 1 dipden sonrami yoksa 2 dipden sonrami harekete gectigi cok onemli

burda onemli olan 100 kisinin short demesi yada senin long demen onemli degil . gayet normal seyler . sen dogru tercihi yapti isen zaman sonunda karli olan sen zararli olan 100 kisi olur .. sen karli cikarsan sen dogru tercihi ve ongoruyu yapmis olursun 100 tane shortcu da dogru tercihi yaptigini iddaa eder ama alavare dalavare var o yuzden dusmedi yazar gene kendi actiklari pozisyonlarin ve tercihlerinin dogru oldugunu ama dis etkenler yuzunden yanlis hale geldigini savunurlar
    Dogru diyorsun, 2008 krizinde fed faizleri sifira indirene kadar bile kaç toplantı geçti. Qe1, qe2, qe3 diye devam etti daha yavaş aksiyon alindi. Bu sefer tecrübeli davrandılar ve hızlıca sıfır faiz ve sınırsız para. Üstüne birde daha önce yapılmayan helikopter para olayı çıktı.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    forum kuralları dahilinde yazımı yazarım.. seni enterese etmez.. anlaşılan insanların temkinli olması yönündeki yazılar hoşuna gitmiyor..

ben kimseye long ol veya short ol demiyorum.. ama sen sadece long yönü işaret ediyorsun..bir kaç ay onceki fiyaskon bu sayfalarda kayıtlı.. herhalde buradan da çok açık ortaya çıkıyor bazı şeyler..
    1/3düşüş beni hedefimden alıkoyamaz.. Ben para kaybederkende yazdım.. Siz ezelden beri piyasaya korku pompalıyosunuz.. 93 bini gördü ekimde endeks gene karamsardınız.. Bense en kötü günde iyimserdim..

8.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    Reuters: Türkiye Amerika ile Swap hattına dahil olmayı görüşüyor, IMF ihtimal dışı
    Normal şartlarda ımf ve ABD den swap üzerinden anlaşma sağlamaya çalışılıyorsa ,
    Merkez bankasında rezerv sıfır demek ,
    ımf yi iç siyasette anlatamayız diye ABD ye gidiliyor herhalde peki ABD nin ilk şart tı s400 olur bana göre nisan bitiyor .
    İki seçenekten biri seçilecek anlaşılan.

Sayfa 492/1002 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •