Sayfa 492/1000 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Bence reis gidici.Yerine kim gelecek ona tam karar verilememiştir.Yoksa ilk seçimde konu biter.Bu kriz onu götürür.Ortalık çok ama çok kötü.İşsizlik felaket,hayat pahalılığı ,dükkanların kapanması falan kobilerin canına okudu.AKP nin en sağlam seçmenleri de aslında kobi ahalisidir.

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Sadece bizde değil tüm dünyada kalkacak kapitalist sistem
    Geroge orvell'in
    Hayvan çiftliği adlı kitabını okumanı tavsiye ederim
    bir nefes de okursunuz.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301

Da gelen ne yapacak ki.Gelen yüzyılın en kötü krizini kucağında bulacak.Artık o gelmiş bu gitmiş o bile bana çok manalı gelmiyor.Ha kanal istanbul falan artık tamamen hayal olur,inşaat işleri durur da zaten inşaata yatıracak para kalmadı,akp kalsa da o işler boş artık.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Geroge orvell'in
    Hayvan çiftliği adlı kitabını okumanı tavsiye ederim
    bir nefes de okursunuz.
    1984 'ü de ben size tavsiye ederim.

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    1984 'ü de ben size tavsiye ederim.
    .............................................

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Da gelen ne yapacak ki.Gelen yüzyılın en kötü krizini kucağında bulacak.Artık o gelmiş bu gitmiş o bile bana çok manalı gelmiyor.Ha kanal istanbul falan artık tamamen hayal olur,inşaat işleri durur da zaten inşaata yatıracak para kalmadı,akp kalsa da o işler boş artık.
    Gelen giden arasında bir şey oynamaz Hocam bence . Dünkü Fetöcüler nasıl biran da akepeli olduysa , bugünki akepelelier de yeni partiye geçerler.

Şu görüp görüp kızdığımız adamların hepsi yeni iktidar tarafında olacak , televizyonlara çıkıp akepeli olmadıklarını ispat etmeye çalışacaklar.
    Biz yine aynı adamları görüp yine kızmaya devam edeceğiz.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bana yakın yaştasınız kaç tane kriz görmüşsünüzdür, yeni hükümetler daima umut vaad eder.

Gelen hükümet bunlar gibim ila sitim demez, IMF MIMEFE ile bir şekilde yol bulunur.

Fakat bir sonraki seçimde yine, bunlar gibim bir iktidarı seçer ahali o ayrı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 492/1000 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •