Sayfa 493/917 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Borsa da her hissenin bir sahibi vardır. Bu sahibin tek amacı elindeki malı gariban küçük yatırımcıya yüksekten çakıp cebini doldurmaktır. Bazı hisselerin finansal durumu kötü olduğu halde fiyatı hep yükselir. Bir gün geldiğinde ise gerçekler ortaya çıkar şirket dibi boylar. Gariban küçük yatırımcı zengin olma ve köşeyi dönme hırsı ile bu kötü hisseleri olmayacak fiyata alır ve tüm parasını kaybeder. Kutpo özelinde ise tek fark hissenin finansal durumunun iyi olması ve üreten büyüyen şirket olması. Sıkıntısı aile şirketi ve sığ tahtası olması. Bu özelliği ile operasyona uygun bir hisse. Şirket ile ilgili tüm olumlu bilgiler tek elde toplanıp vakti sasti geldiğinde kullanılarak tahta sahibinin kontrolünde büyük hareketlere maruz kalabilir. Bu yüzdem milleti dökmek için her türlü baskı yapılıyor. Tek çare sabır ile beklemek. Buna kaç kişi dayanır bilinmez. Yoksa bu hisseden para kazanmak çok zor. Herkes kendi bildiği doğrultuda hareket ederek ne yapacağına karar vermeli. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Üstad, 8 yılın 2 yılı gitti. Geriye kaldı 6 yıl. Kim öle kim kala. Fakat bu Kutpo bilançolarını bozmaz karlılığında bozulma olmaz ise bu yükü 6 yıl zor taşır. Çok daha kısa sürede işi halleder gibi geliyor bana. Ytd
    6 yıl uzun süre, bilanço öncesi aldıklarımı dolar bazında % 40 zararla verip bitirdim.
    Artık uzaktan takip, kalanlara sabır ve kazanç dilerim.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3. aynen iyi ki vermişim bende sadece 3 günde başka hisseden %5 yaptım burada kalsaydım %3.5 zarardaydım beklemek çok gereksiz bunu bugün daha iyi anladım. Uzun yatırımcılara (gerçek yatırımcılar) sözüm yok herkese bol kazançlar

4. Bu piyasada çok fazla atlamamak gerek. Ekonominin durumu belli. Bir şekilde maliyet düşürerek yola devam etme kararı ile bekleme yönünde pozisyonu taşımaya devam edeceğiz. Satan arkadaşlara bol şans diliyorum. Başka yerde çok para kazanıp bir gün buraya gelip destek çıkarsınız belki. 👍
    Son düzenleme : venedik; 12-09-2018 saat: 15:19.

5. Eleman bu sefer çok kuzdı herhalde. Çakarım akıllanırsın diyor. Bakalım altından ne çıkacak.

6.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Eleman bu sefer çok kuzdı herhalde. Çakarım akıllanırsın diyor. Bakalım altından ne çıkacak.
    sizin analizleri (bana göre güzel analizler) gördükçe kızıyor olabilir mi.

7. Vallahi bana öyle geliyor. Basacağım sende gör gibilerinden. Şayet işin içinde bizim bilmediğimiz kötü bir haber yok ise durum o. Kutpo dikkat çekiyor biraz. Geleceklere aba altından sopa gösteriyor. Fakat bınların bir huyu var tam canını çıkarttığı anda birden dirilti veriyorlar hisseyi. Ytd

8. Bu hafta başından bu yana satış baskısı vardı. Bir youtube sitesinde hisse ile ilgili biri snaliz yaptı. 11 bin kişinin izlediği bir analiz. O gün onu gördüğümde hapı yuttuk dedim. Ve aynen bu gerçekleşti. O analizi dinleyenletin kutpoya atlayası gelirdi. Amcam izin vermedi gibi geliyor bana. Ama bu dediklerim şayet şirket ile ilgili kötü bir haber olmaz ise geçerli. Ytd

Sayfa 493/917 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •